Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Kan m2ts niet vinden  (gelezen 2142 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Kan m2ts niet vinden
« Gepost op: juli 24, 2008, 12:14:50 am »
Hallo,

Vandaag eindelijk een PS3 60gb gehaald....
Eerst maar eens wat aan de stoei met het netwerk en bijbehorende zaken.
Nu wilde ik een film gaan draaien vanaf NAS, maar helaas kan de ps3 geen bestand vinden :S

Ik heb een Synology 407 staan en die word netjes gevonden door PS3 in het netwerk, foto/mp3 afspelen gaat zonder problemen.
Maar als ik naar de videomap ga kan ik door alle mappen heen bladeren, maar daat waar het m2ts bestand staat krijg ik een melding ER ZIJN GEEN TITELS.
Toch zit er een bestand in deze map, nl. 00001.m2ts

Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe, want ik kan het bestand wel op mijn laptop afspelen, dus het niet is niet corrupt ofzo



Offline Hardcorehoolie

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 857
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Xbox 360
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #1 Gepost op: juli 24, 2008, 02:53:29 pm »
Als het goed is heb je iets van een map met VIDEO, misschien moet je kiezen voor alles weergeven.

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #2 Gepost op: juli 25, 2008, 01:04:59 am »
Alles weergeven, moet ik dat op de PS3 installen ?

Als ik me nas via de PS3 benader en dan in de map video ga, dan gaat alles prima....ik kan door alle mappen heenbladeren, maar daar waar de M2ts in staat geef ie aan leeg (geen titel) terwijl er toch een bestand is dat ik ook gewoon via de pc kan afspelen.

Offline Hardcorehoolie

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 857
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Xbox 360
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #3 Gepost op: juli 25, 2008, 08:01:41 am »
Dat klopt, maar dan kan je via t driekoekie kiezen voor alles weergeven op de PS3 dus :)

Dus je gaat staan op de map waar de videos inzitten, druk op driehoek en kies voor alles weergeven, hij zou dan iig de m2ts moeten laten zien. Of hij hem dan ook afspeelt is het tweede, het kan zijn dat de m2ts niet de juiste containers (codecs) bevat.

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #4 Gepost op: juli 28, 2008, 12:07:30 pm »
Mooi, dat is een antwoord waar ik wat mee kan.
Ik denk (vermoed) dat de m2ts deze wel zou bevatten, mede om dat het een  copy van een blu ray/ps3 film is
Ik ga het snel uitproberen.

Bedankt voor je uitleg
« Laatst bewerkt op: juli 28, 2008, 12:10:52 pm door Jeroen_123 »

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #5 Gepost op: juli 28, 2008, 09:05:34 pm »
Helaas,ook dit mag niet baten....
Kan het zijn dat als ik het M2ts bestand naar de ps3 schrijf dat het wel werkt ?
Dan is mijn volgende vraag: hoe doe ik dat, want ik kan de ps3 niet in het netwerk vinden als gedeelde schijf oid

Ik vermoed dat ik nu afdwaal in dit topic, dus als ik het moet verplaatsen dan hoor ik het wel van de mods !?

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #6 Gepost op: juli 29, 2008, 11:32:28 am »
je externe hardeschijf aan je je ps3 koppelen en dan van de externe kopieren naar de harde schijf in je ps3..
maar ben bang dat je ps3 het dan nog niet zal lezen..

Offline Hardcorehoolie

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 857
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Xbox 360
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #7 Gepost op: juli 29, 2008, 02:24:50 pm »
Heel vreemd dat je PS3 deze niet ziet, ook als je kiest voor alles weergeven.

Je PS3 zou namelijk alle files weer moeten geven of ze nou wel of niet afgespeeld kunnen worden.

Doe even een test... Rename de m2ts (tijdelijk) naar mp4
Kijk of de PS3 hem dan wel ziet.

Oorspronkelijk zou de PS3 wel een M2TS moeten zien, maar je weet het nooit.

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #8 Gepost op: juli 29, 2008, 09:53:37 pm »
<quote>je externe hardeschijf aan je je ps3 koppelen en dan van de externe kopieren naar de harde schijf in je ps3..
maar ben bang dat je ps3 het dan nog niet zal lezen..</quote>

Mijn externe harde schijf is een netwerk station (NAS) deze is dus via het nertwerk al te bereiken, nu kan ik hem wel rechtstreeks aan de PS3 hangen maar het enige verschil is dan dat er geen switch tussen zit, dit zou zeker geen verschil maken.

Wat ik eigenlijk bedoelde, kan ik de hdd van de Ps3 ook terug vinden in het netwerk ? ik kan net nergens een optie vinden om deze bijv. te sharen !? dan zou ik dus via het netwerk dingen op de ps3 kunnen plaatsen.


<quote>Heel vreemd dat je PS3 deze niet ziet, ook als je kiest voor alles weergeven.
Je PS3 zou namelijk alle files weer moeten geven of ze nou wel of niet afgespeeld kunnen worden.
Doe even een test... Rename de m2ts (tijdelijk) naar mp4
Kijk of de PS3 hem dan wel ziet.
Oorspronkelijk zou de PS3 wel een M2TS moeten zien, maar je weet het nooit.</quote?

K, ga ik proberen, jammer dan je met een ps3 geen screenshots kan maken :-) anders zou ik die even posten ;-)

Offline Jeroen_123

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 35
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #9 Gepost op: augustus 02, 2008, 10:39:21 pm »
Heb de M2ts gerenmaed naar Mp4, nu zie ik de bestanden wel en kan ik ze ook afspelen...vreemd
DVD is geen probleem, die kan ik gewoon afspelen, helaas kan ik geen IFO starten zodat de film in 1x doorloopt en ik ook subs kan instellen, iemand een idee ? of dat het wel kan via het netwerk ?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Kan m2ts niet vinden
« Reactie #10 Gepost op: augustus 04, 2008, 02:06:58 am »
Geen mogelijkheid nog daarvoor.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013