Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.  (gelezen 1171 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Hoi,

Ik heb nu al een tijdje een PS3 en ik kon altijd al goed spelen maar sinds maandag doet hij erg vaag, ik download helemaal niets etc. op m'n PC en laptop. Maar het probleem is. Dat ik erg lagg. En als ik aanmeld om de 5 min uitlog.

Als ik inlog is het ook niet super, op Battlefield kan ik niks joinen + m''n eigen score niet zien. Zover ik weet heb ik niets aan de instellingen gedaan van m'n PS3.

Weet iemand wat er aan de hand is?



Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #1 Gepost op: juli 23, 2008, 03:09:10 pm »
dan is er toch iets mis met je internet verbinding misschien

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #2 Gepost op: juli 23, 2008, 03:20:17 pm »
Kan wel normaal internetten op m'n laptop als ik die naast de PS3 leg zeg maar.

Error is iets met D6 op het eind.

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #3 Gepost op: juli 23, 2008, 04:00:19 pm »
Nu had ik deze.

80710B23 - PS3 Network is Down or PS3 Network is too busy to respond

Maar wat kan ik hier aan doen?

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #4 Gepost op: juli 23, 2008, 06:44:27 pm »
Ik had ook een error over een firewall, bedoelen ze die dan van je PS3 of van je PC etc. Want ik kan niet een PS3 firewall vinden.

Signaal sterkte is 40 of zo als ik hem opstart en zakt naar de 17.

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #5 Gepost op: juli 23, 2008, 07:57:34 pm »
die sterkte is ook nooit genoeg man

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #6 Gepost op: juli 23, 2008, 08:14:54 pm »
Nee, ik weet. Dat was eerst ook niet zo.

Ik heb al 3 weken lang normaal zonder lagg of zoiets dergelijks online kunnen spelen.
Maar tijdens een Battlefield potje begon iedereen ineens stil te staan en toen begon het.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #7 Gepost op: juli 23, 2008, 08:36:21 pm »
Zo te horen ligt het niet aan je PS3 maar aan de signaalsterkte van je router. Denk als je dat oplost dat je problemen ook grotendeels over zijn.

P.s. Het lijkt wel of iedereen alleen maar draadloos wil en altijd leverd dat problemen op. Ga liever bedraad dat is veel betrouwbaarder.

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #8 Gepost op: juli 23, 2008, 08:38:57 pm »
KingOfPop,

Hoe verbeter ik die signaal sterkte dan?

En, dat van die kabel, zou niks lievers willen, maar 15 meter/10 meter bedrading vindt me moeder niks aan. Keuken etc zit er tussen dus ja.

Offline Totobello

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 18
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #9 Gepost op: juli 24, 2008, 06:23:29 pm »
Hey, ik merk dat het op m'n laptop ook trager gaat... Kan ik het ook sneller maken...


EN KAN ik ook ergens zien hoeveel er op ons netwerk zitten... Computers etc.

Offline djamez

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 396
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #10 Gepost op: juli 27, 2008, 09:41:00 am »
ik heb draadloos zonder problemen.. mijn router staat wel heel dicht van de ps.. hoe verder hoe minder signaalsterkte je heb.. als ik buiten ga met mijn laptop is me signaalsterkte ook voor de helft gedaalt, maar dat werkt nog altijd vlot.. enheb je geen beveiliging aangezet mss? zodat iedereen op je internet kan zitten van de buren enzo? als er veel op dezelfde router zitten kan je dat hebben ja..

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #11 Gepost op: juli 27, 2008, 10:45:50 pm »
Gewoon lekker bedraad gaan. De meeste problemen zijn er draadloos.

Offline akinaslan

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 249
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #12 Gepost op: juli 30, 2008, 09:57:20 pm »
Gewoon lekker bedraad gaan. De meeste problemen zijn er draadloos.

Jij weet het man, mensen die willen steeds iets nieuws lekker bedraad lekker snel en geen lagg wat wil je nog meer en die kabels kan je zo wegwerken.
playstation 3 OWNS

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: Internet probleem, kon ik niet vinden in het; Grote Internet/Router Topic.
« Reactie #13 Gepost op: juli 31, 2008, 12:54:27 pm »
of je verplaats je router en zet je het dichterbij je ps3..
geen gezeik met kabels dan:D

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013