Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Ik heb alles Geprobeert  (gelezen 2154 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline LillskillszZ

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Ik heb alles Geprobeert
« Gepost op: juli 20, 2008, 11:41:50 pm »
Goeie Dag allemaal
Ik zit met een Probleem waar ik al 3 dagen flink mee bezig ben en het begind me nu echt te vervelen
Het zit namelijk Zo: (ik heb een Sitecom WL-173)
Ik Blijf op die Nat type 3 zitten
Dus ik word Vaak gekickt en met gta4 kan ik niet eens online Want dan krijg ik de error van Your router/nat is to strickt
Ik heb alles geprobeert ik heb de poorten Open gegooid
Ik heb geprobeert Het MAC adress van de ps3 in me router te zetten maar als ik dat Doe hebben we nergends Internet meer Dan Kan ik ook geen verbinding meer maken Todat ik het Mac adress verwijder Ik ben helemaal de weg kwijt Licht dit soms meschien aan me router want ik ben in staad om morgen nog een nieuwe te halen
en als hey aan me router licht welke router raden jullie mij dan aan Die gewoon geen Problemen Geeft
Ik hoop dat jullie me Kunnen helpen Groeten Nick :-\

En als jullie hulp kunnen Bieden Zouden jullie Mij meschien Kunnen toevoegen op Msn want dan gaat het stukken makkelijker
Dit is mijn Msn
Nick_pro_stylo@hotmail.com

Alvast bedankt Nickk :-\ :-\
« Laatst bewerkt op: juli 21, 2008, 12:18:20 am door LillskillszZ »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #1 Gepost op: juli 21, 2008, 12:26:02 pm »
Al geprobeerd je PS3 in DMZ te plaatsen?

Offline LillskillszZ

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #2 Gepost op: juli 22, 2008, 02:35:41 pm »
Dmz?

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #3 Gepost op: juli 22, 2008, 03:11:15 pm »
Ja hij geeft aan dat je NAT te streng is. Door hem in DMZ te plaatsen omzeil je de firewall voor de PS3.

Offline LillskillszZ

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 3
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #4 Gepost op: juli 22, 2008, 05:35:32 pm »
Okee Okee Maar zou jij mij dan meschien kunnen uitleggen wat een DMZ is en Hoe het te werk Gaat

Ik hoop dat dit werkt......... Als het Niet werkt Dan koop ik een Nieuwe Router :P

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #5 Gepost op: juli 22, 2008, 06:15:10 pm »
Wat DMZ is staat in mijn bericht hierboven. Je zet je PS3 in DMZ (host) en omzeilt daarme de firewall. Er zijn dan geen blokkades meer voor games online. Hoe het werkt verschilt per modem/router.

Een nieuwe router kopen maakt niets uit je hebt dan hetzelfde probleem.

Offline Youri

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 362
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • '' Spam = Ban '' - HHC-Bossie
Re: Ik heb alles Geprobeert
« Reactie #6 Gepost op: augustus 19, 2008, 01:15:56 pm »
Waar staat de afkorting DMZ dan voor
Kheb hetzelfde probleem
GTA en MGS :(

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013