Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps3 - internet  (gelezen 1895 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline woutendre

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps3 - internet
« Gepost op: juli 13, 2008, 01:16:36 pm »
ik heb een klein probleempje met men internet en ps3 namelijk : ik krijg geen verbinding met het internet, ik, gistere met men vader zen belachelijke lange kabel (ik gok 15 meter ofzow, de pc staat op 1 meter van de modem zelf) dacht ik eens proberen om op het world wide web te gaan, ik stop de kabel erin en wil het ip adress ophalen, dan zegt : mislukt, time-out bij het ophalen van het ip-adress iemand ik gebruik een vaste modem, en me kabeltje loopt rechtstreeks naar de ps3 ik gebruik firewall 
kan iemand me helpe want ik zou zielsgraag me buurjonge bewijze dat ik hem van de baan kan rijden in burnout  --0



Offline BAbOOn

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 65
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Khoud van dikke kleine kindre
Re: ps3 - internet
« Reactie #1 Gepost op: juli 13, 2008, 01:33:47 pm »
Firewall*
Ik heb die van mij uitgezet, toch een nutteloos ding zo'n firewall en ben nog nooit gehacked in de 8 jaar dat ik een computer bezit..
En anders moet je poorten openen/toestaan van de ps3, kweet neit welke, geen ervaring mee maar iemand zal zo wel een reply posten
PSN: Assasjin
PS3: 250GB
TV  : SAMSUNG LE26a457

Offline woutendre

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 - internet
« Reactie #2 Gepost op: juli 13, 2008, 04:01:49 pm »
nou... ik heb effe gebrobeerd om me firewall uit te zetten en dan die f***ing kabel weer in me ps3tje te stoppe gaat het noch niet --0

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 - internet
« Reactie #3 Gepost op: juli 14, 2008, 12:44:03 am »
ik heb een klein probleempje met men internet en ps3 namelijk : ik krijg geen verbinding met het internet, ik, gistere met men vader zen belachelijke lange kabel (ik gok 15 meter ofzow, de pc staat op 1 meter van de modem zelf) dacht ik eens proberen om op het world wide web te gaan, ik stop de kabel erin en wil het ip adress ophalen, dan zegt : mislukt, time-out bij het ophalen van het ip-adress iemand ik gebruik een vaste modem, en me kabeltje loopt rechtstreeks naar de ps3 ik gebruik firewall 
kan iemand me helpe want ik zou zielsgraag me buurjonge bewijze dat ik hem van de baan kan rijden in burnout  --0

Gebruik je een moden die gelijk router tegelijk is? Dus meerdere PC aansluitingen heeft of heeft je modem maar één aansluiting?

Firewall*
Ik heb die van mij uitgezet, toch een nutteloos ding zo'n firewall en ben nog nooit gehacked in de 8 jaar dat ik een computer bezit..
En anders moet je poorten openen/toestaan van de ps3, kweet neit welke, geen ervaring mee maar iemand zal zo wel een reply posten

Je PC zou ik wel achter een firewall zetten. Anders heb je al die tijd heel veel geluk gehad.

Offline CrizCroz

  • PS3 Lord
  • *****
  • Berichten: 1079
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: ps3 - internet
« Reactie #4 Gepost op: juli 14, 2008, 09:12:57 am »
hij is misschien niet gehacked maar zal wel genoeg virussen op ze compute rhebben of spyware..

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 - internet
« Reactie #5 Gepost op: juli 14, 2008, 10:16:21 pm »
hij is misschien niet gehacked maar zal wel genoeg virussen op ze compute rhebben of spyware..

Zeker weten.

Offline woutendre

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 - internet
« Reactie #6 Gepost op: juli 15, 2008, 06:34:56 pm »
Gebruik je een moden die gelijk router tegelijk is? Dus meerdere PC aansluitingen heeft of heeft je modem maar één aansluiting?

Je PC zou ik wel achter een firewall zetten. Anders heb je al die tijd heel veel geluk gehad.
hij heeft maar 1 aansluiting

Offline creative-blaster

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 - internet
« Reactie #7 Gepost op: juli 15, 2008, 08:05:08 pm »
kun je gewoon je kabel dia via je modem naar je pc gaat in je ps3 stoppen of moet je aparte kabel halen?? hoe werkt het want ik krijg geen verbinging. alvast bedankt

mvg Robert

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 - internet
« Reactie #8 Gepost op: juli 15, 2008, 09:12:30 pm »
Dat kan is geen probleem. Heb je 1 aansluiting en stop je de kabel rechtstreeks in je PS3 doe dan het volgende:

Zet je PS3 en modem beide uit zonder stekker en zonder netwerkkabel tussenbeide. Wacht 2 minuten. Zet weer stroom op je modem en wacht 5 minuten. Doe dan je PS3 aan en laat het automatisch zoeken naar verbinding.

Offline creative-blaster

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 11
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 - internet
« Reactie #9 Gepost op: juli 16, 2008, 06:00:17 pm »
bij mij kan er mer 1 kabel in en die gaat naat pc

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 - internet
« Reactie #10 Gepost op: juli 17, 2008, 12:29:40 am »
Bovenstaande manier al geprobeerd?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013