Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: wachtwoord op playstation3  (gelezen 2692 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
wachtwoord op playstation3
« Gepost op: mei 19, 2008, 10:18:15 am »
ik heb 2 profiele op mijn ps3 1 voor mijzelf en 1 van mijn broertje maar kan ik een wachtwoord op de profelen zetten zodat mijn broertje er niet stiekem opkan?? Help AUB O00



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #1 Gepost op: mei 19, 2008, 06:30:29 pm »
Voor het uitzetten van de PS3 je afmelden bij je eigen profiel.

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #2 Gepost op: mei 19, 2008, 08:14:49 pm »
ja maar dan zou mij broertje nog steeds in mijn profiel kunnen komen en ik wil op mijn profiel een wacht woord maar bedankt KingofPop

Offline Sjaak Trekhaak

  • PS3 Addict
  • ***
  • Berichten: 151
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #3 Gepost op: mei 19, 2008, 08:16:38 pm »
je kunt da tog gewoon bij instellingen instellen, als je tenminste de nieuwste firmware erop hebt? (2.35 nu)..

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #4 Gepost op: mei 19, 2008, 08:18:41 pm »
beste sjaak trekhaak
zou je het nog een keer uitleggen heb de ps3 net een dag en je kan een wachtwoord invullen maar dat is voor ouderlijk toezicht

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #5 Gepost op: mei 19, 2008, 08:40:48 pm »
beste sjaak trekhaak
zou je het nog een keer uitleggen heb de ps3 net een dag en je kan een wachtwoord invullen maar dat is voor ouderlijk toezicht

je moet gaan naar systeemupdate en je ps3 updaten al gedaan?
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #6 Gepost op: mei 19, 2008, 08:41:55 pm »
ja gedaan versie 2.35 de nieuwaste

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #7 Gepost op: mei 19, 2008, 08:44:25 pm »
ga dan naar instelingen-> beveiligingsinstellingen
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #8 Gepost op: mei 19, 2008, 08:45:55 pm »
jaja daar kan je je wachtwoord wijzige ouderlijk toezicht en internetbrowser kontrloeren ik heb me w8t woord al veranderd maar ik kan nog steeds mijn profiel niet beveilige

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #9 Gepost op: mei 19, 2008, 08:47:40 pm »
ik heb 2 profiele op mijn ps3 1 voor mijzelf en 1 van mijn broertje maar kan ik een wachtwoord op de profelen zetten zodat mijn broertje er niet stiekem opkan?? Help AUB O00
als er een wachtwoord op staat kan alleen de persoon die het wachtwoord weet er toch alleen op, dus je broer kan er niet op want hij weet het wachtwoord niet ???
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #10 Gepost op: mei 19, 2008, 08:50:25 pm »
wel hij kan ga,es spele en op internet ik bedoel de je kan als je je ps3 opstart kiezen uit account bij mij temninste ik heb er 1 voor mijn broer en 1 voor me zelf nu heb ik die van mijn broer verwijderd maar nu staat alleen mijn profiel er nog en ik wil daar een w8t woord op dat hij er helemaal niks mee kan O00

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #11 Gepost op: mei 19, 2008, 08:52:33 pm »
wel hij kan ga,es spele en op internet ik bedoel de je kan als je je ps3 opstart kiezen uit account bij mij temninste ik heb er 1 voor mijn broer en 1 voor me zelf nu heb ik die van mijn broer verwijderd maar nu staat alleen mijn profiel er nog en ik wil daar een w8t woord op dat hij er helemaal niks mee kan O00
Kon je dat niet in het begin toen je je account maakte?
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

Offline jeroen2201

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #12 Gepost op: mei 19, 2008, 08:53:33 pm »
daar heb ik noie op gelet maar hoie kan ik nu alle acounten veranderen en dan 1 nieuwe maken bedankt O00 O00 O00 O00

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #13 Gepost op: mei 19, 2008, 09:31:57 pm »
daar heb ik noie op gelet maar hoie kan ik nu alle acounten veranderen en dan 1 nieuwe maken bedankt O00 O00 O00 O00
Maar ben het niet zeker he als je het in het begin kon doen
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

Offline Watchice

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 470
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • aka keith95
Re: wachtwoord op playstation3
« Reactie #14 Gepost op: mei 19, 2008, 09:33:42 pm »
maak anders eerst een nieuwe ( verwijder je acc. nog niet ), en kijk als het erbij staat
Flauw, sigs mogen niet meer op dit forum. >:(

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013