Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?  (gelezen 1646 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline strandfreak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Hey ik heb een belangrijke vraag, reageer A.S.A.P

Ik heb een 2232BW monitor van samsung welke gelijk is aan de 226BW, dus eigenlijk heb ik de 226bw met een 2232bw design nouja whatever
and i got HDMI cable on my ps3

Als ik 1080p/1080i selecteer krijg ik OSD Popups
als ik 720(ofzo) selecteer heb ik niet mooi beeld, omdat 1680x1050 de standaard res. voor mijn screen is en dan wordt het verkleint naar 1024x768, niet mooi dus

Is het mogelijk om

1 de OSD pop ups weg te halen ?
2 HDMI op 1680x1050 ??

Thanks!
« Laatst bewerkt op: april 10, 2008, 06:30:15 pm door strandfreak »



Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #1 Gepost op: april 10, 2008, 06:10:13 pm »
zit op je monitor geen hdmi aansluiting??

PSN: youpy

Offline strandfreak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #2 Gepost op: april 10, 2008, 06:21:43 pm »
Nee, ik heb een DVI-HDMI splitter gekocht voor 15€, top kwaliteit en een HDMI kabel van Logitech van 30€, dus het zou best jammer zijn als ik er geen top kwaliteit uit zou kunnen krijgen wat betreft 22"

iemand ervaring met 22" en HDMI?

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #3 Gepost op: april 10, 2008, 06:29:54 pm »
moet ja op je ps3 de resolutie eens wat slechter zetten kijken of die het dan wel doet...

PSN: youpy

Offline strandfreak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #4 Gepost op: april 10, 2008, 06:30:52 pm »
Alleen hoe verander ik de "resolutie" InPlaatsVan "720/1080"

want die 2 zijn bijden niet compitable met 22" :s

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #5 Gepost op: april 10, 2008, 06:32:14 pm »
ga naar instellingen en dan beeld en dan resolutie een op zijn slechts ofzow kijken of die het zo doet dan heb je in ieder geval beeld

PSN: youpy

Offline strandfreak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #6 Gepost op: april 10, 2008, 06:33:11 pm »
IN IEDER GEVAL BEELD? dan heb ik hardstikke slecht beeld!!! met een HDMI kabel van 30 euro + splitter van 15 euro, nou lekker dan!!

is er ECHT geen mogelijkheid om 1680x1050 op ps3 te doen???

Offline YoupY

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 988
  • Aantal schouderklopjes: 3
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #7 Gepost op: april 10, 2008, 06:34:11 pm »
dan kun je dan tog kijken of er beter beeld te kriojgen is ik heb ook problemen met monitor gehad had ook eerst slechtste kwaliteit gedaan en daarna verder puzzelen

PSN: youpy

Offline strandfreak

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #8 Gepost op: april 10, 2008, 06:35:22 pm »
Ik zal mn best doen
toch bedankt

als iemand een oplossing heeft, VERTEL ME!! O00

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: 226bw(2232bw) met HDMI op PS3 aangesloten, geen 1680x1050 ondersteuning?
« Reactie #9 Gepost op: april 11, 2008, 05:41:33 am »
1680x1050 is geen standaard HD signaal en daar zit je probleem in.

Standaar digitaal: 720x576.
720p: 1280x720.
1080p: 1920x1080.

Doordat je monitor deze 3 bovenstaande HD formaten niet ondersteund gaat hij het signaal zelf rescalen om er toch nog wat van te maken. Vandaar het verotte beeld. Dit heeft dus niks te maken met je HDMI--->DVI verloop en je HDMI kabel.

Hier is geen oplossing voor.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013