Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Controller nummer begint bij 2?  (gelezen 3107 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline vipR

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Controller nummer begint bij 2?
« Gepost op: maart 20, 2008, 06:52:09 pm »
Hallo,

Ik heb sinds de firmware update versie 2.17 dat wanneer ik mijn ps3 opstart dat de 1e controller automatisch nummer 2 toegekend krijgt en de 2e controller krijgt nummer 3. Wanneer ik dan de controller uitschakel en opnieuw aanmeld dan krijg ik wel nummer 1 toegekend. Ik heb vanalles geprobeerd maar kan geen settings of wat ook in de ps3 vinden die hiermee te maken hebben. Zijn er meer mensen die die probleem hebben? En zoja, is dit op te lossen?
« Laatst bewerkt op: maart 20, 2008, 06:53:52 pm door vipR »



Offline Hardcorehoolie

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 857
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Xbox 360
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #1 Gepost op: maart 20, 2008, 07:09:12 pm »
Eerlijk gezegd is mij dat nog niet opgevallen.

Ik kijk eigenlijk nooit welk nummer ik krijg. Zodra mn Controller werkt, vind ik het best.

Wel even een vraag: Zet jij je PS3 aan met je PSbutton? Of druk je daar pas op als je PS3 al aanstaat? Want ik zet hem altijd aan met de PSbutton op de controller.

Het kan zijn dat door de firmware update, het Bluetooth ietjes anders werkt, en dus bijvoorbeeld een headset op mobiele telefoon met bluetooth aan als eerste bluetooth device registreerd.

Zodra je je PS3 aanzet met de PS3 button, dan zal hij wel als eerste komen denk ik.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #2 Gepost op: maart 20, 2008, 07:09:24 pm »
Kan gebeuren als je bv ook een Guitar Hero III zender heb aangesloten.

Je kan trouwens via je instellingen ook zelf je controller een nummer toewijzen.

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #3 Gepost op: maart 20, 2008, 07:23:05 pm »
Met de GH controller erbij heb ik dat inderdaad ook.
Daarom steek ik die ook alleen in als ik GH speel :P


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline vipR

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #4 Gepost op: maart 21, 2008, 08:41:42 am »
Ik zet mijn PS3 altijd aan met de PSbutton. Ik heb geen GH, wel een bluetooth headset, maar die zet ik pas aan als ik in het spel zit. Het rare is dat het altijd wel gewoon heeft gewerkt voor update 2.17. Daarna is dit gekomen. Het vervelende is dat ik het spel dat ik wil gaan spelen niet kan bedienen, omdat er geen controller 1 is dan, maar alleen 2. Ik moet dan eerst de controller afmelden en opnieuw aanmelden. Dan pas wordt ie nummer 1. Dit is echt zwaar irritant.

Offline vipR

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 4
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #5 Gepost op: maart 22, 2008, 11:30:35 am »
Ik heb het probleem al gevonden. Ik heb vrijwel gelijk met de laatste update een voet gekocht waar de PS3 rechtop in gezet kan worden. Deze voet heeft blauwe led-verlichting en een uitbreiding met 2 usb aansluitingen. De voet moet via de usb eerst aangesloten op de ps3 om de ledverlichting en de 2 usb poorten in de voet te laten werken. Ik heb nu geprobeerd om de usb van de voet niet aan te sluiten en dan de ps3 met de controller aan te zetten en dan krijgt de controller wel het juiste nummer toegewezen  O00
Wat mij betreft mag een slotje op het topic! :)

Offline HenQi

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1759
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Controller nummer begint bij 2?
« Reactie #6 Gepost op: maart 22, 2008, 11:51:37 am »
bij deze; Slot

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013