Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Geluid ...  (gelezen 1150 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline rzr

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 24
  • Aantal schouderklopjes: 0
Geluid ...
« Gepost op: februari 19, 2008, 04:55:10 pm »
Hallo mensen :D

Ik heb eindelijk een ps3 :D

En morgen komt mijn scherm binnen. Een BenQ G2400W. Aangesloten met HMDI.
Alleen 1 probleem, er zitten geen boxen in het scherm, dus ook geen geluid.

Ik weet dat hier al een paar keer antwoord op zijn gegeven, maar ik snap het nog steeds niet !!

Ben bij Dynabyte geweest, zij wisten ook geen raad.

Nou, mijn bedoeling is dus, om mijn boxen ( eigenlijk 5.1 ) , aan te sluiten op de PS3. Ik weet dat er dan maar 2.1 uitkomt, is niet erg.

Nou blijk ik een vern(..)kt setje te hebben. De boxen gaan naar de bas in de inputs ( front left, rear left etc. ), dan gaan er 3 kabels naar de computer ( Groen, zwart en oranje : Front speakers, Rear speakers, en Center en Bass )

Optisch aansluiten kan volgens mij niet. Is er een manier om het te doen met AV aansluitingen ? ( Dan gebruik ik alleen de rode en de witte ). En stel ik in mijn ps3 in dat ik beeld via HDMI krijg , en geluid via AV.

Heb ik hier een connector ofso voor nodig ??

Mishcien iets anders ?

Alvast bedantk voor al jullie hulp  O00



Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Geluid ...
« Reactie #1 Gepost op: februari 19, 2008, 05:06:11 pm »
"Nou blijk ik een vern(..)kt setje te hebben. De boxen gaan naar de bas in de inputs ( front left, rear left etc. ), dan gaan er 3 kabels naar de computer ( Groen, zwart en oranje : Front speakers, Rear speakers, en Center en Bass )"

Dat is normaal, en dat heeft elk "normaal" speaker 5.1 set.

En zoals ik inmiddels al 134864153169846 keer gezegd hebt, moet je een cinch<->3.5mm-jack stekker hebben

En bij jouw dynabite zitten dus echt dikke noobs als ze dit niet eens aan weten te raden =/!

Je sluit de gewone AV kabel aan je PS3, de rood-, en witte kabel doe je in die stekker, en die stekker die je in de "front" speaker INGANG op je surround set.

klaar is kees, je hebt geluid ..
Maar gewoon stereo


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline rzr

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 24
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geluid ...
« Reactie #2 Gepost op: februari 19, 2008, 05:12:54 pm »
Heel erg bedankt Darkfreak :P

Nu is het echt duidelijk :)

Nog 1 vraagje.. Waar koop ik zo'n ding ? BCC ofso ? En hoe duur zijn ze ongeveer ??

Werkt dit ook met mijn headset ??

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: Geluid ...
« Reactie #3 Gepost op: februari 19, 2008, 05:19:37 pm »
Elke elektronica zaak die audio onderdelen heeft.
Mediamart b.v. ;)

@ vraag dan zou je of een andere extra adapter moeten kopen.
Of je sluit je headset aan op de Front-OUT van je bass ;)


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline rzr

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 24
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geluid ...
« Reactie #4 Gepost op: februari 19, 2008, 05:48:48 pm »
Ok, heel erg bedankt :D

Nja, mischien even naar een andere winkel zoeken morgen, en anders moet ik maar even spelen zondergeluid , en dan naar Mediamarkt gaan .

 O00

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Geluid ...
« Reactie #5 Gepost op: februari 20, 2008, 04:16:36 am »
Heel erg bedankt Darkfreak :P

Nu is het echt duidelijk :)

Nog 1 vraagje.. Waar koop ik zo'n ding ? BCC ofso ? En hoe duur zijn ze ongeveer ??


Elke beetje electronica zaak heeft ze. Je zal voor een goede niet meer dan 5 a 8 euro kwijt zijn.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013