Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54  (gelezen 2686 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

RJMiddel

  • Gast
PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Gepost op: december 07, 2007, 06:58:45 pm »
Ik heb de PS3 aan mijn router hangen. Mijn router is een Linksys WRT54G.
Aan mijn router heb ik ook nog een NSLU-2 apparaat van Linksys hangen waarmee ik 1 harde schijf in het netwerk heb hangen.

Mijn vraag is nu...... Hoe kan i ker nou voor zorgen dat ik met de PS3 op die netwerk schijf kan kijken en er gegevens vanaf kan streamen?

Alvast bedankt...

gr. Robert



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #1 Gepost op: december 08, 2007, 02:37:49 am »
Harde schijf MOET fat32 geformateerd zijn. Muziek zet je in de map MUSIC, foto's in de map PHOTO, video's in de map VIDEO. Check van tevoren even bij instellingen en dan naar netwerkinstellingen of media server in is geschakeld. Vaak is dat al wel zo vanaf de fabrikant.

P.s. Niet lulligbedoeld maar via de zoekfunctie is dit antwoord een aantal keer te vinden in dit forum. :sunny:

RJMiddel

  • Gast
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #2 Gepost op: december 08, 2007, 04:21:25 am »
Neen dit is niet wat ik bedoel.

Ik wil vanaf de PS3 via mijn router direct naar de harde schijf in het betwerk toe.
Mijn pc staat ds niet aan. Dat is het verschil met de situatie die jij beschreef en die ik gelezen had op dit forum....

DUs wie weet hoe dit moet? Speciale instellingen of zo? Of is het niet mogelijk?

gr Robert

Maar even goed bedankt voor je reactie...

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #3 Gepost op: december 08, 2007, 05:06:09 am »
Aha op die fiets. Nee, dat kan niet aangezien je harde schijf niet zelfstandig programma's om te streamen kan draaien. De enige manier voor een harde schijf is met PC aan of via USB rechtstreeks op de PS3.
Gekke gedachte: Heeft je harde schijf alleen een netwerk aansluiting of ook een USB aansluiting? Als je beiden hebt kan je kijken of ze beiden tegelijk kunnen werken. Dus je schijf op het netwerk laten staan voor je pc maar tegelijkertijd via de USB op je PS3. Dan heeft je PC altijd toegang tot je harde schijf en je PS3 ook. Ik weet absoluut niet of dit werkt aangezien ik dit nog nooit geprobeerd heb maar als je de mogelijkheid hebt kan je het altijd proberen.

Offline GTAfreakGTA

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 431
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #4 Gepost op: december 08, 2007, 09:41:28 am »
Gaat dat niet als je via de internet browser gaat?
Member of the C.L.A.N. Paintball Team!

http://www.youtube.com/theJoeExperiment

Offline Wizard73

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 2
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #5 Gepost op: februari 03, 2008, 02:36:01 pm »
Hoi, heb dezelfde router en ben hier ook van plan een harddisk aan te hangen zodat ik deze via mn PC boven kan vullen met films en via mn PS3 beneden kan bekijken. Ben erg benieuwd of dit bij je is gelukt?

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: PS3 en harde schijf in het netwerk via router Linksys WRT54
« Reactie #6 Gepost op: februari 03, 2008, 03:53:50 pm »
Ik weet niet of het mogelijk is.

Het enige wat je kan proberen is om je HDD met de netwerk aansluiting op je router aan te sluiten en er een map in aan te maken met de naam PS3 en dan daarin submapjes met VIDEO,PHOTO etc. Ik weet alleen niet of de ps3 deze herkent

Er zijn network HDD die DLNA ondersteunen en ik weet dat er mensen zijn met een LinkStation Pro HDD die het met de ps3 hebben kunnen bereiken.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013