Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: COD4 1080p.....  (gelezen 3553 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Indopower

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 63
  • Aantal schouderklopjes: 0
COD4 1080p.....
« Gepost op: december 05, 2007, 06:44:19 pm »
Hoi vandaag Call Of Duty 4 gehaald voor de PS3 maar nu geeft mijn LCD(Sony KDL-40V3000)aan dat het maar 720p is terwijl op het doosje staat vermeld dat ie zowel 720p als 1080p ondersteunt:(Nu heb ik de game ook op mijn xbox360 gespeeld en daar geeft ie wel 1080p aan :-\ :-\VREEEEMD :oIemand een verklaring?Heb de zoekfunctie al gebruikt en een beetje gegoogled maar kom niks verder!!!Help!!


Playstation3(60gb),2xSixAxes,Bluetrek S21 headset,80gb extern,games:CallOfDuty4,,DarkSector,Grand Theft AutoIV,BluRay:Spiderman3

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #1 Gepost op: december 05, 2007, 06:52:14 pm »
Ik heb geen verklaring hiervoor, maar ik wil je wel zeggen dat dit (online) tot nu toe: DE BOM IS!!!! wat een fucking vet spel is dit zeg... ben zo verslaafd... dat stomme rankingsysteem ook wat ze erbij voegen, stelletje verslaafdmakers!!!!


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #2 Gepost op: december 06, 2007, 05:43:59 pm »
Kijk in de instellingen van je TV of je TV op 1080p staat ..?


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline Indopower

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 63
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #3 Gepost op: december 06, 2007, 05:52:52 pm »
Bedankt voor de snelle reactie guyz maar mijn tv detecteert zelf of iets 1080p is want bij RidgeRacer 7 slaat ie ook meteen op 1080p en trouwens bij het dashboard bij de ps3 ook dus daar ligt het niet aan denk ik maar kan het ook niet instellen bij CallOfDuty4,ofwel????
Playstation3(60gb),2xSixAxes,Bluetrek S21 headset,80gb extern,games:CallOfDuty4,,DarkSector,Grand Theft AutoIV,BluRay:Spiderman3

Offline DonPShot

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 272
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #4 Gepost op: december 06, 2007, 08:18:03 pm »
Ik heb hier net al in het EOJ draadje over geschreven. Ik zeg niet dat het een scam is, maar voor mij klopt die vermelding van 1080p voor COD4 van geen kant. Het is waarschijnlijk gewoon 720p. Ridge racer is idd één van de weinige spellen die in 1080p wordt weergegeven.
Ik begin het idee te krijgen dat de PS3 grafisch niet krachtig genoeg is om veeleisende spellen (als COD4 en straks Battlefield: Bad company) in de full-HD resolutie weer te geven. Ondanks dat men het ons anders probeert voor te spiegelen.

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #5 Gepost op: december 06, 2007, 08:43:03 pm »
Het ligt niet aan de ps3, het ligt aan de developers die maken de keuze hoe mooi ze de games maken en in welke resolutie ze die games willen laten afspelen.

Offline DonPShot

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 272
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #6 Gepost op: december 06, 2007, 08:59:56 pm »
Het ligt niet aan de ps3, het ligt aan de developers die maken de keuze hoe mooi ze de games maken en in welke resolutie ze die games willen laten afspelen.
Ik weet het niet. Calling al Cars is net speelbaar met z'n drieen op één console, met vier spelers krijg je een ontzettende drop in framerate waardoor het spel onspeelbaar wordt. Ik heb hierover naar Sony geschreven, doch geen antwoord ontvangen.
Het kan zijn dat het niet aan de PS3 ligt, maar ik heb sterke vermoedens dat het niet zo'n hele sterke schakel in de keten is.

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #7 Gepost op: december 06, 2007, 09:02:36 pm »
Dat voorbeeld kan je niet gebruiken :P Ik speel ook warhawk met 4 personen op een console en dan loopt alles perfect. Ik ben geen developer maar ik denk niet dat Calling al Cars een krachtigere machine nodig heeft om te draaien dan warhawk. Dat is naar mijn mening gewoon een fout in het spel zelf.

Offline DonPShot

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 272
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #8 Gepost op: december 06, 2007, 09:11:05 pm »
Dat voorbeeld kan je niet gebruiken :P Ik speel ook warhawk met 4 personen op een console en dan loopt alles perfect. Ik ben geen developer maar ik denk niet dat Calling al Cars een krachtigere machine nodig heeft om te draaien dan warhawk. Dat is naar mijn mening gewoon een fout in het spel zelf.
Waarom zou ik dat voorbeeld niet kunnen gebruiken? Calling all Cars wordt weergegeven in 1080p. Warhawk in 720p, dus wat betreft appels en peren lijk je met jouw voorbeeld de plank mis te slaan. Ook als je er van uit zou gaan dat warhawk in 1080i wordt weergegeven wat waarschijnlijk niet het geval is.

Offline Inva1337

  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1778
  • Aantal schouderklopjes: 1
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #9 Gepost op: december 06, 2007, 09:26:19 pm »
Neej warhawk word weergegeven in 720p en dat vergt meer van je ps3 dan 1080i.

Maarja, dat was dan inderdaad niet het goede voorbeeld maar er zijn nog genoeg andere 1080p games voor de ps3 en daar hoor je geen problemen over.

NBA 2k7
Virtua Tennis 3
NBA Street
The Darkness
Ninja Gaiden

Offline Darkfreak

  • n00b-pwner
  • PS3 Master
  • *****
  • Berichten: 1912
  • Aantal schouderklopjes: 5
  • I r teh 1337-modz0rz
    • Darkfreak's Homepage
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #10 Gepost op: december 06, 2007, 10:14:33 pm »
Ik heb anders op de gameplay toch echt wel op FullHD COD4 gespeeld hoor :P.
(ja, ik ben zo een zeur die in de instellingen ging neuzen om de weergave te zien)

En het zag er toch wel super uit :D ..

Maar dit is geen onbekend probleem hoor.
Op andere fora's ben ik onjuiste weergaves ondanks juistheid PS3 en TV al vaker tegen gekomen.

Dit kan misschien aan een fout in de handshake liggen.
Of een kleine instelling van de TV die verkeerd staat.

Zet bv die automatische functie van resolutie van je TV eens uit, en zorg ervoor dat bij je PS3 alleen 720p en 1080p aangevinkt zijn.


Must have games:
EyePet, Prototype, Street Fighter


Games owned:
LittleBigPlanet, Soulcalibur 4, Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 LE, Guitar Hero 3, Guitar Hero: World

Offline Indopower

  • PS3 Gamer
  • **
  • Berichten: 63
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #11 Gepost op: december 06, 2007, 10:21:05 pm »
Ok zal dat eens proberen...Niet dat ik het spel nu opeens minder vind ofso hoor(gewoon supergame!!) maar het viel me gewoon op en wou gewoon ff weten over hoe of wat en of andere mensen dit ook hebben..

Nouheb het geprobeerd en inderdaad het werkt...!!Als ik alles dus uitvink en 1080p aanlaat staan(bovenste blijft aangevinkt)in het handmatig instellen van het beeldscherminstellingmenu speelt ie COD4 wel in 1080p...Maarvind het wel een beetje vreemd dat ie de game als voorkeur als 720p detecteert als ik de instelling op automatisch laat staan...Maak dit echt voor het eerst mee,andere spellen echt no problem...Maar goed,problem solved en iedereen bedankt voor de snelle reacties!!!
« Laatst bewerkt op: december 06, 2007, 11:57:40 pm door Indopower »
Playstation3(60gb),2xSixAxes,Bluetrek S21 headset,80gb extern,games:CallOfDuty4,,DarkSector,Grand Theft AutoIV,BluRay:Spiderman3

Offline nuckacola

  • Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 12243
  • Aantal schouderklopjes: 119
  • we had joy we had fun we had united on the run
Re: COD4 1080p.....
« Reactie #12 Gepost op: december 07, 2007, 01:56:05 am »
slotje

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013