Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: PS3 netwerk problemen  (gelezen 5164 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

unabomber

  • Gast
PS3 netwerk problemen
« Gepost op: november 22, 2007, 12:45:45 pm »
Hallo allemaal

Ik heb nu sinds een paar dagen PS3 en ik vind het helemaal top....

Alleen nu heb ik een probleempje.

ik zit nu al 2 dagen te pielen met netwerk instellen eerst op draadloos van de buren  --0 en dat werkt uitstekend

maar ik wilde het graag op kabel van mijn eige internet verbinding..
na een hoop klloooiiien is dat uiteindelijk gelukt
zelfs een netwerkje met me laptop om media mee aftespelen

alleen nu een probleempje ik kan niet online spelen met BV call of duty 3
iemand enig id hoe dat komt?? me inet browser in ps3 werkt wel gewoon enzevoort
ik kom gewoon in de lobby en alles maar als ik een server wil joinen krijg ik het bericht cannot connect to all players

en met draadloos verbinding kan ik wel online spelen



ik heb breedband verbinding van multikabel en ik heb in de meterkast een modem daar gaat een kabel naar de 2e verdieping daar is een router op 2pcs en een kabel naar de zolder waarbij nog een router staat naar 1 pc 1 laptop en me ps3...

iemand een idtje?


Groetjes Unabomber :o
« Laatst bewerkt op: november 22, 2007, 01:01:00 pm door unabomber »



Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 netwerk problemen
« Reactie #1 Gepost op: november 23, 2007, 03:02:48 am »
2 routers vind ik persoonlijk vaak al vragen om problemen. Heb je de poorten via port forwarding in je router opengegooid waarvan de PS3 en dus vele games gebruik van maken? In jouw geval zal je die dus in beide routers moeten open zetten.

Playstation Network, Remote Play en Game poorten:

TCP 80
TCP 443
TCP 5223
TCP 9293
TCP 10070-100080
UDP 3478
UDP 3479
UDP 3658
UDP 100070

unabomber

  • Gast
Re: PS3 netwerk problemen
« Reactie #2 Gepost op: november 23, 2007, 11:46:23 am »
Hey bedankt voor je advies ik heb het gedaan zo ff proberen of de ps3 het dan ook doet
alleen de vraag.

 TCP 10070-100080?? kan niet zoveel digits met 100080 en met 100070 udp

ligt het aan me routers of heb jij een 0 teveel :o

alvast bedankt... ohwja en ik kan  10070-100080 met de 1e niet forwarden blijkbaar:S kan nergens het invullen:S heb alleen virutal server








UPDATE: ik heb het geprobeerd en zit nog met hetzelfde probleem.
wat misschien wel handig is om bij tevertellen is dat ik alles handmatig heb moeten instellen omdat mn ps3 niet alles automatish pakte heb dus bv mn ip en standaard routen ect moeten instellen kan het zijn dat daar een foutje zit? ik heb daar van alles ook al geprobeerd maar leek erop dat ik alleen maar verder van huis kwam...
nogmaals alles werkt gewoon kom gewoon online ermee maar als ik 1maal een server wil joinen krijg ik cannot connect to all players....
toen ik het op alleen de 1e router probeerde werkte het automatish detectsie enzo wel
en kwam ook op het inet enzevoort maar weer niet in een server om te spelen

Nogmaals bedankt voor de moeite..




 
« Laatst bewerkt op: november 23, 2007, 01:03:57 pm door unabomber »

Offline Hardcorehoolie

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 857
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Xbox 360
Re: PS3 netwerk problemen
« Reactie #3 Gepost op: november 23, 2007, 04:59:30 pm »
TCP 10070-100080
 Moet denk k: 10080 zijn :D

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: PS3 netwerk problemen
« Reactie #4 Gepost op: november 24, 2007, 03:46:20 am »
Klopt een nulletje teveel. Als ik jou was zou ik 1 router ertussen uit gooien en alles vanaf 1 router splitten.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013