Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: hoe werkt het move systeem????  (gelezen 8249 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
hoe werkt het move systeem????
« Gepost op: maart 16, 2013, 06:33:03 pm »
hallo,

ben nieuw hier en heb een goede gebruikte move , navigator en een cam gekocht.
hoe werkt dat move systeem eigenlijk?
heb er geen boekjes of dergelijke bij.
alle hulp is welkom.
alvast bedankt.

gr, smartplayer.



Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #1 Gepost op: maart 16, 2013, 06:35:32 pm »
Connecten via USB aan de Playstation 3, en spellen welke Move ondersteunen, kan je move bij gebruiken.

De Playstation camera detecteert de Move, waardoor je bewegingen worden waargenomen.

Dus, spelletje erin die move ondersteund en spelen maar

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #2 Gepost op: maart 16, 2013, 06:45:41 pm »
dus plug and play systeem dus zeg maar.
okee thanks voor de info.
nu wil ik een race spelletje onder anderen gaan doen.
en daar heb ik dus 2 verschillende dingen voor gezien.
een race stuur zo als bij de ps2 of een los stuurtje waar je de move in klikt.
welke reageerd nu het beste?
daar ik een stuurtje heb gehad voor de ps2 maar de reactie hier van was echt zeer slecht.

Offline Dolbyarmed

  • Administrator
  • PS3 Hero
  • *****
  • Berichten: 835
  • Aantal schouderklopjes: 26
    • PS3Forum.nl
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #3 Gepost op: maart 16, 2013, 07:02:04 pm »
Racestuur die je waarschijnlijk bedoeld is zonder gebruik van de move, als je met move wilt racen heb je zo'n zelfde stuur nodig die je ook voor mariokart hebt.  Dus waar je jouw controller inklikt.
Je console vakkundig en snel gerepareerd!
www.fastrepairs.nl

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #4 Gepost op: maart 16, 2013, 07:18:56 pm »
dat had ik inderdaad al gezien.
maar vroeg mij af hoe de reactie is van een stuur en een stuur met move er in geklikt.
daar op een ps2 met stuur de reactie veel te traag is.

Offline Dolbyarmed

  • Administrator
  • PS3 Hero
  • *****
  • Berichten: 835
  • Aantal schouderklopjes: 26
    • PS3Forum.nl
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #5 Gepost op: maart 16, 2013, 07:33:23 pm »
Dat ligt er net aan welk stuur je neemt. Je hebt bijvoorbeeld Logitech G27 deze reageert zoals in een echte auto.  Maar je hebt ook goedkope stuurtjes waarbij deze "feeling" er niet in zit. Dan is het gewoon kwart links en kwart naar rechts sturen.

Een movestuur geeft soms wel meer fun als je een arcade spel speelt zoals, modnation racers (Soort van mariokart)
Je console vakkundig en snel gerepareerd!
www.fastrepairs.nl

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #6 Gepost op: maart 16, 2013, 07:45:58 pm »
idd de g27 is het best wat je momenteel kan kopen! Kost wat (heb hem zelf ook met een wheelstand) maar dan heb je ook wat.

Voor af en toe te racen zijn er veel goedkopere oplossingen (die ook minder zijn).

Met de move heb ik nog nooit geraced, maar dit lijkt mij zoals Richard al schreef leuk te zijn bij mariokart soort games (Modnation, f1 racestars, KArtz) (weet niet welke games dit wel of niet ondersteunen)
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #7 Gepost op: maart 16, 2013, 07:49:36 pm »
ik heb f1 - 2010 en gt5 academy edition.
ik wil daar eigenlijk een stuur voor aanschaffen om zo meer fun in het spel te hebben. ^-^
maar een stuur op de ps2 gaf slechte respons. >:(
stuurde later dan ik het stuur draaide en dergelijke.
nu is eigenlijk de vraag of dit veranderd is bij ps3 of dat een los stuur waar je een move in klikt wel snel reageerd op stuur bewegingen.
dus realtime reactie zeg maar.

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #8 Gepost op: maart 16, 2013, 07:54:35 pm »
Driving Force GT, ik zeg doen!   :)
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #9 Gepost op: maart 16, 2013, 08:22:17 pm »
en welke raad je dan aan om: te doen????

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #10 Gepost op: maart 16, 2013, 08:38:29 pm »
Driving Force GT is een leuk stuurtje voor een redelijke prijs.

Wil echt iets goeds dan moet je voor de g27 gaan, maar die kost 2 á 3 keer zoveel.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline smartplayer

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: hoe werkt het move systeem????
« Reactie #11 Gepost op: maart 16, 2013, 09:11:28 pm »
net even via goole gekeken.
g27 word het niet  want die is veel te duur.
ga kijken of ik zo'n stuur niet 2dehands kan krijgen tegen een redelijke prijs.

driving force gt stuur reageerd ook direct en niet traag zo als bij een ps2??

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013