Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Internet op PS3  (gelezen 1452 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Internet op PS3
« Gepost op: januari 27, 2012, 05:01:18 pm »
Hoi,

Ik heb een probleem met mijn PS3.
Als ik wil inloggen staat er steeds Time-out tijdens het ophalen van IP-adres ofzo.
Alleen vind ik dit wel raar want 7 Januari speelde ik s' ochtends eventjes,
Ging daarna naar verjaardag,kwam 2 uur thuis en toen deed hij het al niet meer.
PSN Klantenservice al gebeld.(SCEE)
Mijn provider is Ziggo,
en ik gebruik kabelinternet met een switch.

Modem->Switch->PS3 (en computer)

HELP MIJ ALSJEBLIEFT!!

Alvast bedankt,

Willem



Offline J-Style073

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 348
  • Aantal schouderklopjes: 13
  • Semper Fidelis
Re: Internet op PS3
« Reactie #1 Gepost op: januari 27, 2012, 05:20:45 pm »
ik neem aan dat je je modem al een keer gereset hebt?

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet op PS3
« Reactie #2 Gepost op: januari 27, 2012, 06:51:11 pm »
Al een paar keer maar nee...

Offline Orton

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 563
  • Aantal schouderklopjes: 27
    • LoF
Re: Internet op PS3
« Reactie #3 Gepost op: januari 27, 2012, 07:27:40 pm »
en wat doet hij als je de switch er uit haalt? Of zet hem op draadloos (als dat mogelijk is)

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: Internet op PS3
« Reactie #4 Gepost op: januari 28, 2012, 02:57:44 am »
Ligt ook niet aan je PS3 dus Sony bellen heeft geen nut. Ligt aan je modem/router. Dus je moet bij Ziggo zijn.

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet op PS3
« Reactie #5 Gepost op: januari 28, 2012, 10:32:16 am »
en wat doet hij als je de switch er uit haalt? Of zet hem op draadloos (als dat mogelijk is)
Ik kan de modem niet op draadloos zetten het is een ubee evm320b (modem)
,maar ik heb wel een router de Belkin 5D7230-4
Ligt ook niet aan je PS3 dus Sony bellen heeft geen nut. Ligt aan je modem/router. Dus je moet bij Ziggo zijn.

Oké,
Ik zal het proberen..
« Laatst bewerkt op: januari 28, 2012, 10:37:50 am door Willem5001 »

Offline Orton

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 563
  • Aantal schouderklopjes: 27
    • LoF
Re: Internet op PS3
« Reactie #6 Gepost op: januari 28, 2012, 10:48:54 am »
Ik zou je switch er tussen uit halen. En dan rechtstreeks op de modem zetten. Mocht dat niet werken dan weet je dat het aan de modem ligt. Tenzij je de instellingen van je ps3 niet goed heb.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: Internet op PS3
« Reactie #7 Gepost op: januari 28, 2012, 10:49:24 am »
Switch zou een probleem kunnen geven als je pc ook aanstaat, of aan is geweest ivm ip adressen, is het mogelijk een directe lijn te trekken naar je ps3? ???


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet op PS3
« Reactie #8 Gepost op: januari 28, 2012, 10:58:58 am »
Switch zou een probleem kunnen geven als je pc ook aanstaat, of aan is geweest ivm ip adressen, is het mogelijk een directe lijn te trekken naar je ps3? ???

heb ik keer gedaan,
Maar hij zei iets met IP-adres en een time-out dus me modem is kaduuk?

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: Internet op PS3
« Reactie #9 Gepost op: januari 28, 2012, 11:01:59 am »
Ik kreeg ook altijd een time-out tijdens het ophalen van mijn IP-Adres.
Nogal vreemd , want ik zat gewoon aan de kabel.
Maat van me heeft iets met de poorten gedaan , en nu werkt het gewoon goed.
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

Offline Orton

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 563
  • Aantal schouderklopjes: 27
    • LoF
Re: Internet op PS3
« Reactie #10 Gepost op: januari 28, 2012, 12:28:40 pm »
Je zal je poorten dan eens moeten na kijken. Heb je bij het instellen van je ps3 alles standaard gelaten? Dus bedraad en dan oke op alles gedrukt? Zo ja dan moet je je poorten nakijken

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet op PS3
« Reactie #11 Gepost op: januari 29, 2012, 09:47:26 am »
Maar eerst stond er ip adres gelukt internet ook gelukt alleen psn niet.
daarna deed ik nog een keer test,Deed internet het niet dus alleen ip-adres.
En toen deed ip adres de test erna het ook niet meer?

BTW.. wat zijn poorten?

Offline Coen

  • Twitter: @Coentjeh_
  • Global Moderator
  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 4549
  • Aantal schouderklopjes: 229
  • PSN: CoenRSD
Re: Internet op PS3
« Reactie #12 Gepost op: januari 29, 2012, 04:51:16 pm »
Ik heb ze geopend , en toen deed hij het wel bedraad.
Met vriendelijke groet,

Coen van Aken!

Offline Willem5001

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 6
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Internet op PS3
« Reactie #13 Gepost op: februari 22, 2012, 08:48:27 pm »
Ik heb ze geopend , en toen deed hij het wel bedraad.
hoe deed je dat?

CeriasZ

  • Gast
Re: Internet op PS3
« Reactie #14 Gepost op: februari 22, 2012, 09:04:14 pm »
Poorten forwarden.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]


Re: te kooop: ps3 slim 250gb multiman 3.55 true blue usb door jaccovw5
[september 10, 2016, 12:10:16 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013