Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten  (gelezen 6593 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline stekun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Gepost op: november 06, 2011, 03:14:32 pm »
Hallo,

Ik heb de game LA Noire in usa gekocht. nu wil ik wat dlc erop zetten en valt me op dat als ik op de playstation store kijk, ze het over een andere produktcode hebben als
die ik heb. Hoe krijg ik nu de dlc erop?
Ik heb produktcode BLUS 30554 gls



CeriasZ

  • Gast
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #1 Gepost op: november 06, 2011, 03:23:04 pm »
Een mappack is voor een versie van LA Noire als je die productcode niet hebt heb je gewoon pech. Anders moet je de bedrijf bellen van waar je de game hebt gekocht.

Offline stekun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #2 Gepost op: november 06, 2011, 03:30:24 pm »
sorry ben vrij nieuw met dit soort dingen. wat bedoel je met een mappack?

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #3 Gepost op: november 06, 2011, 04:55:07 pm »
De DLC eerst aankopen, dan zie je bij download verschillende DLC's staan.
Allemaal hetzelfde, maar er staat bij iedere DLC een andere BLES code.

Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


Offline Orton

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 563
  • Aantal schouderklopjes: 27
    • LoF
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #4 Gepost op: november 06, 2011, 05:15:04 pm »
Volgens mij kan je de dlc kopen via de amerikaanse store. Dus even een profiel aanmaken en dan als land US neerzetten. Zo kan je vanuit de US store dingen kopen. Als het goed is klopt je BLES code dan ook.

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #5 Gepost op: november 06, 2011, 06:08:01 pm »
USA game en EU DLC werkt niet! daarom moet je daar goed mee oppassen,als je toch USA games koopt moet je ook even USA psn-account aanmaken voor daar de dlc te loaden.

Offline stekun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #6 Gepost op: november 06, 2011, 06:50:39 pm »
ik heb al eens een profiel aangemaakt, maar waar kan ik dan het land veranderen?
want ik zie alleen taal bij account management als ik de ps3 inga.
dan kan ik wel mijn naw gegevens wijzigen maar zie nergens land
waar staat dat dan onder?

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #7 Gepost op: november 06, 2011, 09:04:01 pm »
daarvoor moet je heel nieuw psn-account voor aanmaken met als land Amerika en Amerikaans adres.

Offline KingOfPop1981

  • Twitter: KingOfPop1981.
  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 10456
  • Aantal schouderklopjes: 183
  • PS3 met 500GB HDD! Crazy but happy!
    • Suzuki Maniacs
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #8 Gepost op: november 06, 2011, 09:27:20 pm »
USA game en EU DLC werkt niet! daarom moet je daar goed mee oppassen,als je toch USA games koopt moet je ook even USA psn-account aanmaken voor daar de dlc te loaden.

Klopt als een bus!

Offline stekun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #9 Gepost op: november 07, 2011, 11:20:30 am »
dank voor jullie antwoorden.
ik probeer nu echter op het playstation network een nieuwe account te creeren (join now) en krijg telkens de melding server is under maintainance. en dit is al sinds gisteren.
weet iemand hoe ik dit op een andere manier voor elkaar kan krijgen?

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #10 Gepost op: november 07, 2011, 11:23:04 am »
dank voor jullie antwoorden.
ik probeer nu echter op het playstation network een nieuwe account te creeren (join now) en krijg telkens de melding server is under maintainance. en dit is al sinds gisteren.
weet iemand hoe ik dit op een andere manier voor elkaar kan krijgen?

Dat is vaker...zul je gewoon moeten wachten helaas.

CeriasZ

  • Gast
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #11 Gepost op: november 07, 2011, 01:34:35 pm »
Kun je je eigen land niet wijzigen bij account beheer?

Offline stekun

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #12 Gepost op: november 07, 2011, 01:52:09 pm »
enige dat ik kan veranderen is de taal. maar dat is het niet volgens mij
volgens mij is de enige manier om een nieuwe account aan te maken met als adres een in amerika

toch?

Offline Jamez

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 8503
  • Aantal schouderklopjes: 123
  • Fit In or F*ck Off!
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #13 Gepost op: november 07, 2011, 02:33:41 pm »
enige dat ik kan veranderen is de taal. maar dat is het niet volgens mij
volgens mij is de enige manier om een nieuwe account aan te maken met als adres een in amerika

toch?

Klopt precies.

Offline toobeus4u

  • PS3 Expert
  • ****
  • Berichten: 595
  • Aantal schouderklopjes: 11
Re: ps3 game gekocht in us , hoe dlc erop zetten
« Reactie #14 Gepost op: november 07, 2011, 02:49:15 pm »
Gewoon dit adres opgeven:

1835 73rd Ave NE
Medina, WA 98039

Consoles: PS4
PSN: toobeus4u


 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013