Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Het grote TV topic  (gelezen 42738 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline HHC-bossie

 • Global Moderator
 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 5408
 • Aantal schouderklopjes: 89
 • Allles is voor Bossie
Het grote TV topic
« Gepost op: december 19, 2009, 10:22:17 pm »
omdat ik de oude nergens meer kan vinden begin ik maar een nieuw topic hierover


29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline HHC-bossie

 • Global Moderator
 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 5408
 • Aantal schouderklopjes: 89
 • Allles is voor Bossie
Re: Het grote TV topic
« Reactie #1 Gepost op: december 19, 2009, 10:24:08 pm »
De aankoop van een lcd-tv of plasma-tv is een hele opgave. We komen om in de overvloed aan informatie en de technische termen vliegen ons om de oren. Waar moet je precies op letten als je een lcd- of plasma-tv koopt? Hoe kun je de plasma- of lcd-tv het beste ophangen? Welke kijkafstand moet je aanhouden bij je lcd- of plasma-tv? En wat is Full HD en HD-ready? In deze koopgids geven we op al deze vragen antwoord en ook geven we je een paar belangrijke tips waar je rekening mee moet houden bij het kopen van lcd-tv of plasma-tv.

Klik hier om om lcd- en plasma-tv's te vergelijken!

In deze tekst bespreken we achtereenvolgens:


    * de soorten platte tv’s:
          o lcd-tv:
                + de werking van de lcd-tv,
                + het beeldformaat,
                + de contrastwaarde,
                + de frequentie,
                + de resolutie,
                + voordelen van de lcd-tv en
                + nadelen van de lcd-tv.
          o plasma-tv:
                + de werking van de plasma-tv,
                + voordelen van de plasma-tv en
                + nadelen van de plasma-tv.
    * Full HD,
    * HD-ready,
    * Digital Video Broadcasting (DVB),
    * de installatie van je plasma- of lcd-televisie,
    * de kijkafstand van de lcd-tv of plasma-tv,
    * accessoires voor je lcd-tv of plasma-tv,
    * de populairste merken lcd-tv’s en plasma-tv’s.

 Kooptips
Bij het kopen van een lcd-tv of plasma-tv kun je letten op het beeldformaat, de diameter, de kijkafstand, de kijkhoek en het aantal aansluitingen. Daarnaast is het handig om ook de volgende dingen even in het achterhoofd te houden als je een lcd- of plasma-tv koopt:

1. Energieverbruik: hoe groter de lcd-tv of plasma-tv, des te groter het energieverbruik. Dit geldt ook voor de stand-    bystand. Vergelijk hier lcd-tv's en plasma-tv's!

2. Gewicht: let op het gewicht van de plasma-tv of lcd-tv, zeker als je het scherm aan de muur wilt bevestigen. Niet alle muren zijn geschikt om bijvoorbeeld 40 kilo te dragen.

3. Aansluitingen zijkant: als je van plan bent om je lcd-tv of plasma-tv aan de muur op te hangen, dan is het handig als er ook aansluitingen voor randapparatuur aan de zijkant van de plasma- of lcd-tv zitten.

4. Soorten aansluitingen: let erop of er hdmi-, vga- en dvi-aansluitingen aanwezig zijn. Dit is vooral handig als je apparaten wilt aansluiten die HD ondersteunen. Het aansluiten wordt hierdoor niet alleen makkelijker, maar je hebt ook veel scherper beeld.

5. Helderheid: de helderheid (in candela) van een lcd-tv is erg belangrijk. Hoe helderder het scherm, hoe scherper het beeld. Een plasma- of lcd-tv van 300 candela heeft een lage helderheid en een lcd-tv van 500 candela een hoge.

6. Digitenne: bedenk dat Digitenne geschikt is voor plasma-tv’s of lcd-tv’s met een afmeting tot 37 inch. Daarboven heb je digitale tv nodig of satelliet.

Wil je na het lezen van de kooptips meteen beginnen met het vergelijken van lcd-tv's en plasma-tv's, klik dan hier.
Lcd-tv en plasma-tv
Er zijn verschillende soorten ‘platte’ tv’s, die we voor het gemak meestal op één hoop gooien. De belangrijkste soorten platte tv’s zijn de lcd-tv, de plasma-tv, de OLED-tv en de (toekomstige) SED-tv. Tegenwoordig zijn alleen de lcd-tv en de plasma-tv erg bekend en daarom besteden we aan de andere tv’s in deze tekst geen aandacht. Overeenkomsten tussen de lcd-tv en plasma-tv zijn dat ze beide plat zijn, dat ze HD-tv kunnen weergeven en dat ze zowel kunnen staan als opgehangen kunnen worden. Verder zitten er grote verschillen tussen de plasmatelevisie en de lcd-tv. Hieronder bespreken we de lcd-tv en de plasma-tv afzonderlijk. Wil je meteen op zoek naar jouw tv, vergelijk dan hier lcd-tv's en plasma tv's en vind de beste koop!


LCD staat voor Liquid Crystal Display. Het scherm van een lcd-tv is opgebouwd uit 2 glasplaten met vloeibare kristallen ertussen. Die kristallen reageren op elektronische golven, oftewel licht en de intensiteit ervan. Voor elke pixel die de lcd-tv heeft, zijn er 3 vloeibare kristallen. Afhankelijk van de elektrische spanning die door de lcd-tv heen loopt, blokkeren de kristallen het licht of laten het juist door. Op deze manier wordt het beeld op je lcd-tv gevormd. Het kost de lcd-tv veel moeite om deze kristallen aan te sturen, met als gevolg beeldvertraging (bijvoorbeeld tijdens het zappen).
 
Bij het kopen van een lcd-tv kun je letten op verschillende dingen. Belangrijk zijn het beeldformaat, de resolutie, de frequentie en de contrastwaarde. Hieronder geven we je een uitleg van elk van deze dingen. Meer informatie over andere begrippen kun je terugvinden in de verklarende woordenlijst voor de lcd-tv en plasma-tv.
 
Beeldformaat
Een lcd-tv of plasma-tv is in vele maten te verkrijgen. De kleinste lcd-tv’s zijn rond de 40 cm groot en de grootste schermen zijn zo’n 107 cm groot. Lcd-tv’s zijn verkrijgbaar in 4:3 en 16:9 (breedbeeld).
 
Contrastwaarde
Contrastwaarde of contrastratio betekent dat kleuren die veel op elkaar lijken, zoals donkergrijs en zwart, lastiger te onderscheiden zijn. Hoe hoger de ratio, hoe beter de kleuren zijn te onderscheiden.
 
Frequentie
Hoe prettig het kijken naar de lcd-tv of plasma-tv is, hangt af van de rust van het beeld. De frequentie, oftewel de regelmaat waarmee het beeld ververst wordt per seconde, wordt aangegeven in Hertz. Voor de frequentie geldt: hoe hoger het aantal Hertz, hoe beter. Vanaf ongeveer 70 Hertz heeft je lcd- of plasma-tv een rustig beeld. Een lcd-tv met 100 Hertz geeft op dit moment het scherpste en rustigste beeld.
 
Resolutie
De gemiddelde lcd- of plasma-tv heeft 576 beeldpunten, pixels. Met deze resolutie kun je prima tv kijken, maar door de sterk verbeterde kwaliteit van de het digitale tv-kijken is ook de resolutie van de nieuwste lcd-tv’s en plasma-tv’s sterk toegenomen. Hierdoor kun je nog scherper en rustiger beeld ontvangen, waardoor je nog meer kunt genieten van je nieuwe plasma- of lcd-tv. De hoogste beeldkwaliteit heet Full HD en heeft een resolutie van 1920 x 1080. Dit is de resolutie van de toekomst. Schermen van lcd-tv ’s en plasma-tv’s met een lagere resolutie zijn dus niet Full HD, maar kunnen dit wel ontvangen als het minimale aantal beeldlijnen hoger is dan 720. In dat geval is je plasma- of lcd-tv HD-ready. Meer over Full HD en HD-ready lees je hier.
 
Voordelen van de lcd-tvVergelijk hier lcd-tv's en plasma-tv's!

    * Lcd-tv’s zijn goedkoper dan plasma-tv’s;
    * Lcd-tv’s zijn ook in kleine maten leverbaar;
    * Een lcd-tv heeft vaak een iets hogere resolutie dan een plasma-tv (behalve bij Full HD, dat is bij beide tv’s gelijk);
    * De lcd-tv heeft een lager energieverbruik dan de plasma-tv.
    * Bij een lcd-tv heb je weinig last van lichtweerkaatsing: de lcd-tv is dus handig als je tv wilt kijken in een felverlichte ruimte of bij zonlicht.

Nadelen van de lcd-tv

    * Tijdens het zappen kan er beeldvertraging optreden;
    * De ‘dode’ pixels in de lcd-tv zijn niet te repareren;
    * Bij oudere lcd-tv’s is het beeld niet vanuit elke kijkhoek even goed zichtbaar. De nieuwste lcd-tv’s hebben hier geen problemen meer mee.

Plasma-tv
Een plasma-tv maakt gebruik van een andere technologie dan de lcd-tv. Bij plasma-tv’s zijn er geen vloeibare kristallen die de pixels aansturen, maar hier bevatten de pixels een gas. Door elektrische pulsen verandert dit gas in plasma, dat fosfordeeltjes oplicht en zo beeld weergeeft.

Ook bij plasma-tv’s kun je letten op het beeldformaat, de contrastratio, de frequentie en de resolutie. Voor een uitleg over elk van deze onderwerpen kun je hierboven kijken. Over het algemeen heeft een plasma-tv een groter beeldformaat, een hogere contrastratio, een even hoge frequentie en een lagere resolutie dan een lcd-tv.

Voordelen plasma-tvVergelijk hier alle plasma- en lcd-tv's!

    * De plasma-tv geeft duidelijk, scherp en rustig beeld weer;
    * Plasma-tv’s zijn leverbaar tot in zeer groot formaat;
    * Bij plasma-tv’s heb je goed beeld vanuit elke kijkhoek.

Nadelen plasma-tv

    * Plasma-tv’s zijn zware televisies: let hierop als je de plasma-tv wilt ophangen;
    * De plasma-tv is niet in kleine maten leverbaar;
    * Kijk bij een plasma-tv vooral in het begin uit voor het ‘inbranden’ van de beelden. Dit gebeurt als je te lang stilstaande beelden op je scherm hebt staan, zoals teletekst. In het menu van de plasma-tv is meestal wel een optie aanwezig om dit te verhelpen.
    * Met plasma-tv’s heb je vaak last van lichtweerkaatsing: dit is vervelend als je overdag of in felverlichte ruimte tv wilt kijken;
    * Plasma-tv’s zijn duurder dan lcd-tv’s;
    * Plasma-tv’s hebben een wisselend energieverbruik: bij donkere beelden verbruikt een plasma-tv minder energie dan een lcd-tv, maar bij heldere, lichte en kleurrijke beelden schiet het verbruik omhoog.

Full HD
Er wordt al een aantal jaren aangekondigd dat je het beste een lcd-tv of plasma-tv kunt kopen die HD-ready is, maar liefst nog Full HD. HD-televisie is de toekomst. Maar wat is het nou precies? Om dat goed te kunnen begrijpen moet je eerst weten wat HD is. HD staat voor High Definition en het gaat om nóg scherper beeld: hiermee wordt een resolutie bedoeld van 1920 x 1080 pixels. Met deze resolutie krijg je een beeld tot wel 5 keer zo scherp als het standaard televisiebeeld. De lcd-tv of plasma-tv die Full HD is, heeft deze resolutie in het beeldscherm zitten en kan dus extra scherp beeld weergeven.

HD-ready
Lcd-tv’s en plasma-tv’s die HD-ready zijn, zijn, zoals de naam al zegt, klaar om HD-tv  te ontvangen. Ze hebben een lagere resolutie dan de Full HD-televisies, maar in combinatie met HD-tv zie je wel een duidelijk verschil met wanneer je het op een gewone resolutie zou bekijken. Een tv is HD-ready als hij minstens 720 pixels heeft in breedbeeldformaat.

DVB: Digital Video Broadcasting
Een ander selectiecriterium dat aan populariteit wint bij lcd-tv’s en plasma-tv’s, is DVB, oftewel Digital Video Broadcasting: de wijze waarop digitale televisiesignalen uitgezonden worden. Voordelen van DVB boven analoge televisie zijn:

    * Storingsvrij beeld
    * Zeer goede geluidskwaliteit
    * Uitzending van meerdere tv-programma’s en radioprogramma’s binnen één kanaalVergelijk hier plasma-tv's en lcd-tv's!
    * Extra informatie, zoals Superteletekst, de Elektronische Programma Gids (EPG), thuiswinkelen en Internet.
    * Digitale tv-signalen zijn gemakkelijk te coderen, wat mogelijkheden biedt voor Pay TV.

Nadelen zijn:

    * Bij storingen is er geen enkele ontvangst, in plaats van de vroegere ruis in het beeld.
    * Voor elke afzonderlijke tv is een aparte ontvanger nodig, plus een extra antenne.

DVB is er in vier verschillende varianten:

    * DVB-C (Cable): televisie via de kabel. Via de kabel worden zenders gecomprimeerd, zodat er meer doorgestuurd kunnen worden dan bij analoge tv.
    * DVB-S (Satellite): televisie via de satelliet. DVB-S2 is de verbeterde versie hiervan, die het mogelijk maakt om ook HD-tv te ontvangen. Een voordeel van DVB-S is de uitstekende kwaliteit van beeld en geluid over hele continenten via één frequentie. Het nadeel is dat je een schotelantenne nodig hebt, die gezien moet worden door de satelliet voordat er verbinding kan worden gemaakt.
    * DVB-T (Terrestrial): televisie via de zendmasten op aarde.
    * DVB-H (Handheld): zendt signalen uit naar mobiele toepassingen.

Installatie lcd-tv: aan de muur of op een meubel?
Lcd- en plasmatechnologie biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden wat betreft de plaatsing van je televisie. De dagen dat je je woonkamer om je tv heen moest inrichten zijn voorbij en nu kun je de plasma- of lcd-tv bijna in elk decor inpassen. Je kunt je lcd-tv op allerlei verschillende manieren monteren. Hieronder lees je de belangrijkste:

    * Tv-standaards
    * Vlakke muurbeugels
    * Kantelende muurbeugels
    * Draaiende muurbeugels
    * Plafondbeugels
 
Kijkafstand lcd-tv en plasma-tv
Om optimaal van je nieuwe lcd-tv of plasma-tv te kunnen genieten, is het belangrijk om goed op de kijkafstand te letten. De kijkafstand is de afstand tussen jouw lcd- of plasma-tv en de plaats van waaraf jij ernaar kijkt. Op basis van deze afstand kun je de grootte van de tv bepalen. Vergis je niet: groter is niet altijd beter! Als je te dicht bij je plasma- of lcd-tv zit kun je de beeldpunten zien zitten en heb je niet zulk mooi beeld.

Voor het bepalen van de grootte van je lcd- of plasma-tv doen er veel verschillende verhalen de ronde op het Internet. De globale regel is dat de kijkafstand 3 tot 5 keer groter moet zijn dan de diameter van je lcd-tv. Een specifiekere afstandsbepaling vind je hieronder:
 
Diameter scherm in inch    Diameter scherm in centimeter    Kijkafstand in meter
20-27 inch                              50-69 cm                            76 cm -1.50 m
32-37 inch                                81-94 cm                            1.80-2.40 m
42-46 inch                            107-117 cm                            3.00-4.25 m
50-60 inch                            127-152 cm                            3.65-4.80 m
> 61 inch                                    > 155 cm                               > 4.50 m
Bron: LCD TV buying guide         
 
Niet alleen de kijkafstand is belangrijk, maar ook de kijkhoogte speelt een rol. Hang je lcd-tv of plasma-tv niet te hoog: de beste kijkhoogte is als je recht voor je uit kunt kijken en als je plasma- of lcd-tv op ooghoogte zit.

Accessoires lcd-tv en plasma-tv
Met je lcd-tv of plasma-tv kunnen verschillende accessoires meegeleverd worden. Deze zijn ook los te bestellen. Voorbeelden van accessoires voor je lcd- of plasma-tv zijn een tv-meubel, tv-beugel, audiokabels, videokabels en adapters. Klik op de link om naar de desbetreffende categorie te gaan.

Populaire merken lcd-tv en plasma-tv
De populairste merken van de lcd-tv en plasma-tv zijn Grundig, Hitachi, JVC, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony en Toshiba.

info komt van vergelijken.nl


Bezoek vergelijken.nl
« Laatst bewerkt op: december 19, 2009, 10:37:42 pm door HHC-bossie »
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline nuckacola

 • Moderator
 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 12243
 • Aantal schouderklopjes: 119
 • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Het grote TV topic
« Reactie #2 Gepost op: december 20, 2009, 07:42:00 am »
omdat ik de oude nergens meer kan vinden begin ik maar een nieuw topic hierover

de oude is weg gehaald bij de hack van mijn proefiel

Offline maxieflaxie

 • PS3 Lite Gamer
 • *
 • Berichten: 35
 • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Het grote TV topic
« Reactie #3 Gepost op: december 20, 2009, 10:55:28 am »
Niice Work Bossie ik kon hem ook al niet vinden


Offline maxieflaxie

 • PS3 Lite Gamer
 • *
 • Berichten: 35
 • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Het grote TV topic
« Reactie #4 Gepost op: december 20, 2009, 10:58:23 am »
Net even door gelezen maar bossie welke tv raad jij aan als je niet al te hoog budget hebt ?
en tog het beste eruit te halen ?Offline HHC-bossie

 • Global Moderator
 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 5408
 • Aantal schouderklopjes: 89
 • Allles is voor Bossie
Re: Het grote TV topic
« Reactie #5 Gepost op: december 20, 2009, 12:38:35 pm »
ik heb zelf een sony bravia is echt een top ding.

Maar hoe groot ga je hem nemen? Onder de 42 inch is een goeie hd-ready beter dan een goedkope full hd!!
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline Dennis120506

 • PS3 Boss
 • ***
 • Berichten: 495
 • Aantal schouderklopjes: 11
 • Vespa Love
Re: Het grote TV topic
« Reactie #6 Gepost op: december 20, 2009, 01:46:57 pm »
ik heb ook een sony bravia niet zo´n hele grote maar het beeld is super

Offline Bosvelt

 • PS3 Newbie
 • *
 • Berichten: 7
 • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Het grote TV topic
« Reactie #7 Gepost op: december 22, 2009, 11:17:27 pm »
Sharp 46inch full led tv?

mieske

 • Gast
Re: Het grote TV topic
« Reactie #8 Gepost op: januari 03, 2010, 03:58:50 pm »
mijn beeld is opeens heel donker en aan de instellingen van de tv ligt het,heb nergens aan gezeten.maar omdat ik hier een kleine heb rond lopen d8 ik laat ik toch maar even naar de instellingen kijken ;)

maar hier ligt het dus niet aan,iemand een idee wat het kan zijn?

Offline nuckacola

 • Moderator
 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 12243
 • Aantal schouderklopjes: 119
 • we had joy we had fun we had united on the run
Re: Het grote TV topic
« Reactie #9 Gepost op: januari 03, 2010, 04:14:24 pm »
heb je er niet perongeluk ergens op gedruk met je zatte kop mieske
moet wel aan de instellingen liggen

mieske

 • Gast
Re: Het grote TV topic
« Reactie #10 Gepost op: januari 03, 2010, 04:40:31 pm »
is al op gelost,even gereset.

en lag niet aan me zatte kop :P

Offline venem004

 • PS3 Newbie
 • *
 • Berichten: 14
 • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Het grote TV topic
« Reactie #11 Gepost op: januari 24, 2010, 04:10:35 am »
Knappe Topic.., perfect weergegeven O00.
Toch wil ik hierbij mijn mening en ervaring tonen 8)

Heb zelf plasma tv van panasonic (42 v10), bij full HD kun je gerust met een afstand van 1 meter kijken, en blijft super scherp beeld, en dat geldt ook voor de 50 inch..
Na verschillende LCD tv's(wel zeker goeie lcd's, en wil geen appels met peren vergelijken) gezien te hebben met het spel uncharted 2, gaat mijn keuze naar plasma tv.

Deze blijft kwa beeld, vele malen rustiger en scherper, en het grote verschil vondt ik helemaal de  bewegende beelden op scherm, daarin is de plasma gewoon de meester in.

Greetz Frank 

Offline Mighty Corsa

 • PS3 Newbie
 • *
 • Berichten: 4
 • Aantal schouderklopjes: 0
 • Project "Mighty Corsa" goes on and on
Re: Het grote TV topic
« Reactie #12 Gepost op: februari 08, 2010, 10:21:20 pm »
Ik maak zelf gebruik van een 47" Philips 9703 Ambilight Spectra met een dolby surround set van Philips. Type 9810. Echt geweldig beeld en geluid :)

Offline Joooooohoo

 • PS3 Boss
 • ***
 • Berichten: 265
 • Aantal schouderklopjes: 0
 • Unchart yourself!
Re: Het grote TV topic
« Reactie #13 Gepost op: februari 09, 2010, 03:52:26 pm »
Ik gebruik een Samsung (weet de naam niet meer, maar was uit 2009 en had onder het beeld een rode rand) 32" HD ready. Heerlijk beeld en vooral de kleuren springen er echt uit. Ik vind plasma zelf niks, eigenlijk omdat het beeld moeilijk te zien is in een belichte kamer, en ze zijn gewoon veel duurder. Ik heb zelf geen ervaring met LED tv's, maar volgens mij was het zo dat ze even scherp blijven, hoe dicht je ook bij de tv zit.

Fav games: Call of Duty: Black Ops, Bad Company 2

Offline DraZ

 • PS3 Legend!
 • *****
 • Berichten: 6393
 • Aantal schouderklopjes: 78
 • PSN: DraZziE
  • linkedin
Re: Het grote TV topic
« Reactie #14 Gepost op: februari 09, 2010, 05:06:00 pm »
Sharp 46inch full led tv?

ik kan sharp alleen maar aanraden.

Top toestellen!


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

 

Shoutbox

Refresh History
 • Wessel41: Hallo iedereen.
  mei 27, 2016, 10:28:24 pm
 • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
  mei 08, 2016, 01:17:06 pm
 • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
  mei 04, 2016, 11:03:12 am
 • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
  april 28, 2016, 02:33:23 pm
 • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
  april 20, 2016, 03:39:56 am
 • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
  januari 21, 2016, 10:21:53 pm
 • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
  december 17, 2015, 10:56:03 pm
 • Laist1999: Heey mensen,
  december 17, 2015, 10:52:30 pm
 • ROMAC: romac
  november 25, 2015, 03:59:48 pm
 • sjonvld: Call of duty is online bagger
  november 12, 2015, 07:02:28 pm
 • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
  oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
 • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
  oktober 04, 2015, 08:12:38 am
 • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
  september 06, 2015, 11:41:27 am
 • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
  augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
 • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
  juli 31, 2015, 01:02:12 pm
 • Mattice7: help
  juli 31, 2015, 01:00:42 pm
 • DraZ: welkom
  juli 11, 2015, 10:23:24 pm
 • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
  juli 09, 2015, 12:46:22 pm
 • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
  juni 24, 2015, 04:43:47 pm
 • Dolbyarmed: Online of offline?
  juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013