Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: niets lukt meer.....  (gelezen 17162 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline rik_van_dalen_8

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
niets lukt meer.....
« Gepost op: augustus 04, 2014, 11:45:54 am »
hallo

Ik zit nu al een hele tijd te klooien met mijn ps3. de verbinding namelijk, ik doe draadloos. Eerste half jaar heeft hij perfect gewerkt maar nu loopt hij weer raar te doen. Eerst deed hij het niet, toen heb ik al die tutorials gelezen dat je de juiste poorten open moet zetten enzo. Dat heb ik allemaal gedaan, maar toen deed hij het nog niet. Na een tijdje deed hij het opeens weer gewoon. Dus ik weer spelen. Maar toen kreeg ik weer melding bij gta dat hij geen sessie kon vinden met crew members enzo dus ik weer naar die instellingen kijken. Alles ingesteld...... kan hij het Ip adres niet vinden. Daarmee weer bezig geweest. Nou toen was het gefixed dacht ik.... want nu doet psn het weer niet. Ik krijg de hele tijd foutmelding 80710B23. Dus heb ik de hele instellingen gereset. maar hij doet het gewoon niet.

Wat moet ik hiermee? ik ben het onderhand een beetje beu.
please help meeeee



Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #1 Gepost op: augustus 04, 2014, 01:17:48 pm »
sluit hem eens bekabeld aan en kijk of dan wel alles werkt, daarna kunnen we verder kijken


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #2 Gepost op: augustus 04, 2014, 01:19:27 pm »
en probeer je router eens te resetten (ipv je ps3)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline rik_van_dalen_8

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #3 Gepost op: augustus 04, 2014, 02:57:24 pm »
Nou de router heb ik al wel 10 x gereset. Alleen zat ik  ook al te denken aan bekabeling, maar mn ps3 staat op de zolder en mn router staat beneden. dus moet ik een draad hebben van een paar meter en die heb ik niet. maar ik zal het proberen.
Maar bij zon lijst zag ik staan dat deze foutcode betekent dat het psn het niet doet tijdelijk of omdat het overbelast is.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #4 Gepost op: augustus 04, 2014, 08:12:48 pm »
PSN werkt gewoon

probeer hem nou eens even met een kabel aan te sluiten op een andere tv, gewoon om te zien of hij het doet. Als dit werkt, kunnen we verder denken.

ik denk namelijk dat je gewoon problemen hebt met een stabiele draadloze verbinding. Een ps3 werkt namelijk niet als een laptop, deze kan af en toe wel een paar seconde zonder verbinding, de ps3 niet


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #5 Gepost op: augustus 04, 2014, 09:28:54 pm »
Probeer je PS3 eens wat dichterbij te zetten.

Heb je een laptop die wel verbinding heeft? Download anders even dit programma en maak van je laptop een '' extender ''

linkje: http://virtualrouter.codeplex.com/downloads/get/621827#

Offline speci-1981

  • PS3 Boss
  • ***
  • Berichten: 435
  • Aantal schouderklopjes: 32
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #6 Gepost op: augustus 04, 2014, 11:04:27 pm »
mss een wifi versterker proberen

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #7 Gepost op: augustus 05, 2014, 10:27:25 am »
hij moet hem eerst even bekabeld aansluiten om te kijken of hij geen psn-ban heeft gekregen, en of zijn ps3 alle instellingen goed heeft. Daarna kunnen we kijken of we het draadloos ook werkend krijgen.

Ik denk dat veel mensen niet snappen dat je door betonnen grond heenmoet als je draadloos internet vanaf je woonkamer naar je zolder wilt hebben, en dat dit voor een ps3 (die constant sterke verbinding nodig heeft om online te kunnen gamen), gewoon vaak niet haalbaar is.


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #8 Gepost op: augustus 05, 2014, 04:16:00 pm »
Zodra je wireless onder de 70% komt is het ruk verbinding.

Gezien hij idd op zolder zit, is het een klote verbinding.

Daarom; probeer virtual router eens op een laptop, dat scheelt de helft.

Offline rik_van_dalen_8

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #9 Gepost op: augustus 05, 2014, 05:30:17 pm »
verbinding is altijd boven de 90 % en hij staat al sinds december op zolder en altijd heeft hij het goed gedaan.

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #10 Gepost op: augustus 05, 2014, 06:29:25 pm »
Welke provider heb je? Het zou goed kunnen dat ze een router update hebben doorgevoerd waar een port-forwarding bug in zit.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #11 Gepost op: augustus 05, 2014, 08:47:25 pm »
zet je PS3 in DMZ in je router


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline rik_van_dalen_8

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 10
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #12 Gepost op: augustus 06, 2014, 02:40:31 pm »
inmiddels een kabel gelegd naar de zolder, halve dag mee bezig geweest, maar PSn doet het eindelijk. Alleen nu geeft ie weer aan dat upnp niet beschikbaar is. zijn er andere instellingen voor kabel?
http://forum.kpn.com/t5/Internet/Aangeboden-oplossing-voor-het-nat-strict-type-probleem/td-p/108416 dit helemaal gevolgd dus ja de ps3 staat bij DMZ
Ik heb een experia box V8 van kpn
Als ik gta aanzet, geeft hij de melding dat hij geen sessie kan vinden.

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #13 Gepost op: augustus 06, 2014, 08:35:48 pm »
heb je alle instellingen in je ps3 op automatisch laten staan? Nadat je bekabeld hebt aangesloten?

ik meen me te herinneren dat er een probleem is met de experia box van KPN, helaas is kingofpop niet meer zo actief op dit forum, die zou je uitsluitsel kunnen geven


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: niets lukt meer.....
« Reactie #14 Gepost op: augustus 06, 2014, 08:36:59 pm »
na googlen kom ik op dezelfde site van KPN terecht als jij


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013