Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Geen geluid  (gelezen 8068 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Verfrissing

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Geen geluid
« Gepost op: mei 09, 2014, 12:17:33 am »
Vandaag weer eens aan het game geweest. Eerst BO paradise daarna Assassins creed 3. Alleen had bij AC3 geen geluid ingame terwijl BO Paradise dat wel had en ps3 menu ook. Dus even andere game getest... (FF13) gewoon geluid.  Dus AC3 weer aan... en... geen geluid. Ps3 uit/aan, AC3 aan.... geen geluid terwijl die voorheen wel deed. Kan iemand mij helpen? Heb na laatste keer AC3 niets met de instellingen gedaan.
« Laatst bewerkt op: mei 09, 2014, 12:21:03 am door Verfrissing »


" class="bbc_img

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: Geen geluid
« Reactie #1 Gepost op: mei 09, 2014, 05:56:24 pm »
moet aan je gameinstellingen liggen in de game, daar zou ik eens naar kijken

en anders je geluidsinstellingen in je ps3 op automatisch zetten (niets handmatig)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Verfrissing

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid
« Reactie #2 Gepost op: mei 09, 2014, 08:24:02 pm »
Dat was het eerste waar ik naar gekeken had maar alles staat op 10. En ook geluid dat bij opstarten hoort van het ubisoftlogo. Ook bij ps3 instellingen zelf is niets vreemds te ontdekken. Andere game doen het wel het geluid.  :o
" class="bbc_img

Offline gamer-ps3

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 7
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • Zin in watch dogs
Re: Geen geluid
« Reactie #3 Gepost op: mei 09, 2014, 10:53:18 pm »
Yo verfrissend!

Ik heb ook problemen gehad dat één bepaalde game niet goed functioneerde maar de rest wel.
Bij mij lach dat aan de HDMI kabel.
als je ook HDMI aansluiting hebt: probeer eens een andere kabel.

als je wifi gebruikt: wacht dan op een antwoordt van iemand anders (-;

Offline Verfrissing

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid
« Reactie #4 Gepost op: mei 11, 2014, 12:57:20 pm »
Het geluid van de ps3 gat via de optische audiokabel en niet via de hdmi. Het kan toch niet daaraan liggen, aangezien 2 andere spellen die ik daarvoor en daarna speel wel geluid geven. En alle geluidsinstellingen van het spel AC3 staan op 10. En de kabels zijn allen zo goed als nieuw.
" class="bbc_img

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: Geen geluid
« Reactie #5 Gepost op: mei 12, 2014, 02:17:36 pm »
probeer eens je geluid via HDMI te laten lopen (naar je tv), en dan te horen of je wel geluid hebt

het kan wel verschillen tussen de spellen


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Hoolz

  • PS3 Guru!
  • *****
  • Berichten: 3909
  • Aantal schouderklopjes: 61
Re: Geen geluid
« Reactie #6 Gepost op: mei 13, 2014, 10:38:30 am »
Als je het probleem alleen hebt met Assassins Creed 3, dan zou ik eens proberen de GAME-data te verwijderen, en opnieuw te installeren. (let op dat je niet je savegame weg gooit)

Offline Verfrissing

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid
« Reactie #7 Gepost op: mei 13, 2014, 10:10:02 pm »
Volgende probleem:
Geluid geeft dit spel via de HDMI.... Terwijl voorheen het spel ook geluid gaf via de optische kabel. Het verwijderen en het opnieuw installeren van de gamedata heeft ook niet geholpen.

Het geluid via de hdmi laten verlopen heeft geen zin omdat ik dan muziek en effecten over de speakers van mijn beamer krijg... en dat is niet echt van al te beste qualiteit. Dus heeft iemand anders nog een idee, want ik vind het nog altijd vreemd dat dit probleem nu alleen voordoet bij dit spel (dus ook niet bij bijvoorbeeld AC2) :o
" class="bbc_img

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: Geen geluid
« Reactie #8 Gepost op: mei 13, 2014, 11:38:30 pm »
hmm, maar het feit dat je geluid wel via je HDMI naar je tv (of beamer) werkt, betekend iig dat er met de geluiduitvoer van het spel niets mis is.

Het kan dus wel zijn dat je uitvoer "te hoog" is ingesteld voor de speakers of de versterker waar je hem heen probeert te sturen. Dus nogmaals de vraag of je alle geluidsinstellingen op je ps3 zelf allemaal op automatisch hebt staan (en niets handmatig ingesteld), en ook in de game alles op automatisch (niet handmatig)


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

Offline Verfrissing

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 5
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: Geen geluid
« Reactie #9 Gepost op: mei 14, 2014, 12:44:23 am »
Als ik voor Optische audio kies dan kan niet gekozen worden tussen handmatig of automatisch.
In het spel kan ik ook niet veel wijzigen behalve het niveau (1-10, automatisch op 10) en daar heb ik niet aan gezeten.
« Laatst bewerkt op: mei 14, 2014, 01:31:17 am door Verfrissing »
" class="bbc_img

Offline DraZ

  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 6393
  • Aantal schouderklopjes: 78
  • PSN: DraZziE
    • linkedin
Re: Geen geluid
« Reactie #10 Gepost op: mei 14, 2014, 04:40:04 pm »
dan zal ik je helaas teleur moeten stellen verfrissing, ik denk niet dat iemand dit probleem voor je op kan lossen :(


Platinum Trophies: Fallout 3 - Ratchet&Clank:ACIT - Call of Duty:MW2 -  Bioshock - Borderlands - Fallout: New Vegas - Mafia 2 - The elder scrolls V: Skyrim - Borderlands 2

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013