Connectie probleem met Ps3: Fifa 13 - PSN en internet ondersteuning - PS3 Forum.nl - Playstation 3 Forum van Nederland

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13  (gelezen 15165 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Gepost op: juli 26, 2013, 08:41:14 pm »
Mijn neef wilde met mijn broertje Fifa 13 online spelen, maar hij krijgt de foutmelding dat zijn firewall beperkt is waardoor hij niet connect. Wat kan hier de oorzaak van zijn?
Hij heeft zijn Ps3 eerder meegenomen naar een ander persoon, en daar aangesloten, kan het dan dus zijn dat het systeem dat IP dus opzoekt? Hij heeft zijn systeem op WiFi aangesloten.

Ik weet zelf niet van hoe en wat, ik heb namelijk de fifa series niet, en ken het probleem ook niet. Ik had hem al gezegd dat hij even de modem en de PS3 moest resetten, maar nog geen idee of het heeft geholpen. Als het niet heeft geholpen, wat kan de oorzaak zijn?

Eerder was dit volgens hem namelijk geen probleem...
« Laatst bewerkt op: juli 26, 2013, 08:46:02 pm door kimigahiro »



Offline Dolbyarmed

  • Administrator
  • PS3 Hero
  • *****
  • Berichten: 835
  • Aantal schouderklopjes: 26
    • PS3Forum.nl
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #1 Gepost op: juli 26, 2013, 10:07:27 pm »
Je moet bepaalde poorten in je router sowieso open zetten vaak. Hoe dat precies zit met fifa durf ik niet te zeggen.

Je console vakkundig en snel gerepareerd!
www.fastrepairs.nl

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #2 Gepost op: juli 26, 2013, 10:27:17 pm »
Allereerst bedankt voor je reactie!

Dat had ik hem al gezegd, maar ook ik weet niet hoe dat zit met Fifa 13, en hij is er een leek in, hahaha! Dit hoefde eerder overigens niet, als ik hem moet geloven. Dat is gewoon 'plug and play', oftewel spel erin, aanmelden bij PSN en gamen maar...

Ik zal het hem zeggen als ik hem weer zie.
Wat zou het anders kunnen zijn? Gewoon voor het geval....

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #3 Gepost op: juli 27, 2013, 11:42:04 am »
nope bij fifa moet je wel zeker poorten openzetten.

29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #4 Gepost op: juli 27, 2013, 02:42:03 pm »
Oke, thnx! Zal het hem zeggen. :)

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #5 Gepost op: juli 29, 2013, 09:31:12 pm »
Update M'n neef heeft dus nog steeds het probleem, en hij moet dus een poort openzetten... Probleem is, hij heeft alleen een modem, dus geen router naar zijn zeggen. Hoe kan hij dat dan het beste doen? Ben je dan niet beter (ivm beveiliging) af door een router aan te schaffen?

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #6 Gepost op: juli 30, 2013, 08:46:45 am »
modem kan je ook gewoon poorten openzetten.

Modem - router heb je alleen maar meer problemen, want dan moet je waarschijnlijk poorten in modem naar de router openzetten en van de router naar de ps3.

29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #7 Gepost op: juli 30, 2013, 06:53:39 pm »
modem kan je ook gewoon poorten openzetten.

Modem - router heb je alleen maar meer problemen, want dan moet je waarschijnlijk poorten in modem naar de router openzetten en van de router naar de ps3.

Hoe zet hij die modem open dan? Moet hij dan de provider bellen zodat die de poorten open zet, of kan die dat zelf doen?
« Laatst bewerkt op: juli 30, 2013, 06:56:04 pm door kimigahiro »

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #8 Gepost op: juli 30, 2013, 08:57:09 pm »
inloggen in modem. modem type even ingeven bij de site portforwarding daar staat meestal wel de uitleg op.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #9 Gepost op: augustus 04, 2013, 04:18:29 pm »
De uitleg gevolgd van de modem (Experia Box van KPN) maar krijg 't niet voor elkaar bij hem.
Heb oa. deze links gevolgd:

http://www.youtube.com/watch?v=jFoDKkQcLsE
http://kpn-customer.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/7259#gs=eyJndWlkZUlEIjo1MSwicXVlc3Rpb25JRCI6OCwicmVzcG9uc2VJRCI6NzEsImd1aWRlU2Vzc2lvbiI6ImNPb0V5V3dsIiwic2Vzc2lvbklEIjoiY084RXlXd2wifQ..

Zijn ps3 beveiliging heeft NAT type 2 en als ik het goed heb onthouden heeft hij de arcadyan ofzoiets... Snap er niets van, ik heb zelf nergens last van (geen KPN LOL) en ook mijn broertje speelt hier succesvol online met Fifa.

Heb tevens een ip adres aangemaakt voor de ps3 bij de instellingen van 't systeem

Ook heb ik bij hem deze poorten opengezet:
PS3-spelers moeten voor FIFA 13 de volgende poorten openzetten:
UDP: 3074; 3659; 6000
TCP: 80; 443; 3659; 10000 - 10099; 42127

https://help.ea.com/nl/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-13

Geen idee wat er verkeerd is gegaan o.i.d
Het zou moeten werken naar mijn mening.
Zou iemand me ff een goede uitleg willen geven ook i.v.m KPN want heb begrepen dat poorten openzetten daar best nog wel wat voor gedaan moet worden.

Offline Dolbyarmed

  • Administrator
  • PS3 Hero
  • *****
  • Berichten: 835
  • Aantal schouderklopjes: 26
    • PS3Forum.nl
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #10 Gepost op: augustus 04, 2013, 05:42:56 pm »
Ik weet wel dat een experia box een ramp is voor online gaming :p
Je console vakkundig en snel gerepareerd!
www.fastrepairs.nl

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #11 Gepost op: augustus 06, 2013, 02:55:00 pm »
Ja, dat kan je wel stellen..... Ik google me suf, maar krijg 't niet voor elkaar. Mijn neef is wat dat betreft ook een leek, dus die heeft er al helemaal geen verstand van. :P

Offline HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5408
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #12 Gepost op: augustus 06, 2013, 09:49:14 pm »
ik heb hier het nieuwste type hangen en kan alles gewoon doen op de ps3.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline kimigahiro

  • PS3 Lite Gamer
  • *
  • Berichten: 27
  • Aantal schouderklopjes: 0
    • Arrow HQ
Re: Connectie probleem met Ps3: Fifa 13
« Reactie #13 Gepost op: augustus 13, 2013, 11:34:22 pm »
Apart! Sorry voor m'n wat latere reactie overigens...
Zodra ik hem weer spreek, zal ik hem nog eens naar het type vragen puur voor de zekerheid.
Ik kom hier nog op terug.

 

Shoutbox

Refresh History
  • Wessel41: Hallo iedereen.
    mei 27, 2016, 10:28:24 pm
  • Dolbyarmed: Rustig haha. PS3 is heel eind minder geworden. PS4forum.nl moet het nu over gaan nemen.
    mei 08, 2016, 01:17:06 pm
  • Coen: Yo guys. Terug van weggeweest! Hoe gaat het hier?
    mei 04, 2016, 11:03:12 am
  • Dolbyarmed: @draz heb je een PS4? we hebben ps4forum.nl pas online gezet. Alleen het loopt nog niet echt. Moeten meer leden hebben die de boel vol spammen :p
    april 28, 2016, 02:33:23 pm
  • DraZ: ik mis de hoogtij dagen van dit forum. De goede oude tijd :( .. misschien zit ik hier gewoon in een midlife crisis
    april 20, 2016, 03:39:56 am
  • thomashoyle: De Spotify app loopt na een tijdje standaard vast, bekrnde fout? oorzaak kan niet software of hardware liggen.
    januari 21, 2016, 10:21:53 pm
  • Laist1999: Ik heb de laatste tijd een probleempje met de save files van mijn spellen... Mijn playstation 3 is een tijdje terug een keertje vastgelopen tijdens het spelen van Skyrim, en hij blijft daar wat probleempjes aan over houden. Het haperen tijdens de spellen is nu al een stuk minder, maar nog blijft dit wel gebeuren. Ook worden al mijn save files, can al mijn spellen, de hele tijd verwijderd. Iemand enig idee wat de oorzaak hier van kan zijn??
    december 17, 2015, 10:56:03 pm
  • Laist1999: Heey mensen,
    december 17, 2015, 10:52:30 pm
  • ROMAC: romac
    november 25, 2015, 03:59:48 pm
  • sjonvld: Call of duty is online bagger
    november 12, 2015, 07:02:28 pm
  • Chas3r^: Misschien niet het juiste forum om dit te vragen. Maar kan iemand mij vertellen of ik mijn ps2 games kan opslaan op een ps1 memory card?
    oktober 30, 2015, 01:39:28 pm
  • semh22: ik had en jaar geleden een headset gekocht het geluid van de game en chat deed het gewoon maar sinds 2 weken kan ik alleen nog maar chatten met mijn headset en hoor ik geen game geluid(op mijn ps3) weet iemand een oplossig stuur dit dan naar: semhartman@hotmail.com
    oktober 04, 2015, 08:12:38 am
  • JASPERDESMETT: Gisteren heb ik mijn ps3 meegenomen naar ergens, en kon ik mijn spel 'MW3 call of duty' zonder probleem spelen. Nu ben ik terug thuis, alles is aangesloten maar ik heb nog steeds geen geluid op mijn spel. Maar wel op mijn ps3... Hoe komt dit??
    september 06, 2015, 11:41:27 am
  • Remco de Poel: Gister de Game call of Duty aangeschaft. Voor het spel start de nodige opdates uitgevoerd. Nu staat er bij het startscherm press (de startknop) maar 'beide' controllers reageren nergens op, geen enkele knop.. andere games geen probleem. wat is er loos??
    augustus 20, 2015, 03:34:30 pm
  • Mattice7: na synchroniseren trophys gaat rechts boven op tv scherm blauw klokje draaien en er gebeurt niets. wat moet ik doen om verder te kunnen spelen?
    juli 31, 2015, 01:02:12 pm
  • Mattice7: help
    juli 31, 2015, 01:00:42 pm
  • DraZ: welkom
    juli 11, 2015, 10:23:24 pm
  • Straaljager: Hoi allemaal net geregistreerd hier.
    juli 09, 2015, 12:46:22 pm
  • Senne_BlackOps@: hoe kan ik posten?
    juni 24, 2015, 04:43:47 pm
  • Dolbyarmed: Online of offline?
    juni 10, 2015, 12:19:30 pm

* Recent Posts

YLOD wat doe ik verkeerd? Na een maand terug stuk. door JoNeSy
[april 07, 2017, 09:42:49 pm]


PS3 kopen voor Star Wars Infinity 3.0 door JoostEpse
[november 11, 2016, 12:31:23 am]


PS3 / splinter cell door rschieving
[oktober 24, 2016, 06:43:44 am]


Krijg geen updates meer binnen op ps3. door Jessicaps3
[oktober 17, 2016, 07:04:19 pm]


Net overgestapt, zoek alternatieven voor Wii games door mischa72
[september 20, 2016, 09:34:58 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013