Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

* Zoeken


Auteur Topic: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?  (gelezen 18001 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Gepost op: februari 28, 2010, 07:44:56 pm »
ik heb een bluetooth headset gekocht, alleen ik weet niet hoe hij werkt >:(
er zat een usb kabel bij, maar als je de headset daarmee aan de ps3 verbind dan wordt hij alleen blauw en gebeurd er niks.
er zitten in totaal maar 3 knoppen op, op de voorkant 1 grote, met een neergelegde telefoon erop, en aan elke zijkant zit er een knopje, 1 met een streep en de ander met een streep met 2 uitsteeksels eraan.

als ik bij instellingen --> randapparatuur --> bluetooth apparaten beheren --> registreren, vind hij de headset niet!

weet iemand hoe je dit kan oplossen???



Offline Insane_FRL

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 96
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • "But I am not a slave to a god that doesn't exist"
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #1 Gepost op: februari 28, 2010, 08:01:02 pm »
hmm boekje efe leze bij mij wou het ook niet maar gwn efe handleiding door leze dan lukt het meestal wel

Online HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5394
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #2 Gepost op: februari 28, 2010, 08:09:14 pm »
dat helpt meestal wel.

je moet je headset opzoeken zetten.
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline Insane_FRL

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 96
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • "But I am not a slave to a god that doesn't exist"
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #3 Gepost op: februari 28, 2010, 08:12:49 pm »
je moet je headset opzoeken zetten.

idd ik had ook geen idee toen ie :P niet wou hoe dat moest hehe xD

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #4 Gepost op: februari 28, 2010, 08:38:23 pm »
tja ik heb de headset zonder handleiding gekocht :p
maar weet iemand dan miss hoe je hem op zoeken moet zetten? (a)

Offline Insane_FRL

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 96
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • "But I am not a slave to a god that doesn't exist"
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #5 Gepost op: februari 28, 2010, 08:41:02 pm »
ja als je misschien efe meld wat voor merk etc.. is lukt het wel of efe in google in typen kan so weze dat je een handleiding tege komt :)

Online HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5394
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #6 Gepost op: februari 28, 2010, 08:46:22 pm »
waarschijnlijk de aan en uitknop langer indrukken.

de code is meestal 0000
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #7 Gepost op: februari 28, 2010, 08:51:30 pm »
uhmm het merk, geen idee :p
er staat niks op de headset!
en de aan en uitknop? die kan ik niet vinden op de headset ;) of bedoel je de aan en uitknop van de ps?

Offline Insane_FRL

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 96
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • "But I am not a slave to a god that doesn't exist"
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #8 Gepost op: februari 28, 2010, 08:53:18 pm »
denk dat ie op de headset bedoelt wahha xD das minder dat dat er niet op staat

Online HHC-bossie

  • Global Moderator
  • PS3 Legend!
  • *****
  • Berichten: 5394
  • Aantal schouderklopjes: 89
  • Allles is voor Bossie
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #9 Gepost op: februari 28, 2010, 08:58:47 pm »
een BT headset die je niet kan uit schakelen!!
29-06-2007 tot 10-09-2010 ps3 60 gb † R.I.P.

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #10 Gepost op: februari 28, 2010, 09:02:43 pm »
tja het enig wat erop zit zijn de 3 eerder al beschreven knoppen en een uitschuifklepje, hierdoor schuift de mic iets uit ;)

Offline Insane_FRL

  • PS3 Geek
  • **
  • Berichten: 96
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • "But I am not a slave to a god that doesn't exist"
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #11 Gepost op: februari 28, 2010, 09:06:01 pm »
jmmr dat je niet weet welke het is want :P xD lijkt me een vaag ding xD

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #12 Gepost op: februari 28, 2010, 09:07:14 pm »
aangezien er geen eens een merk op staat denk ik dat het een chinees merk is :D
« Laatst bewerkt op: februari 28, 2010, 09:09:26 pm door heatgore »

Offline mototje

  • PS3 Hero
  • ****
  • Berichten: 790
  • Aantal schouderklopjes: 0
  • psn: "mototjesk8brd" zeg ff dat je NL bent
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #13 Gepost op: maart 01, 2010, 04:53:37 pm »
als je nu gewoon elke knop 10 sec inhoud, stuk voor stuk. wss geeft je headset wel een geluidje of gaat er een lichtje branden ofzo. weet het anders ook niet

Offline heatgore

  • PS3 Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Aantal schouderklopjes: 0
Re: headset aansluiten op playstation 3 lukt niet?
« Reactie #14 Gepost op: maart 01, 2010, 07:41:13 pm »
als ik de neergelegde telefoonknop 15 sec indruk, gaat er een blauw lampje knipperen.
nu heb ik hem bij instellingen geregistreerd, alleen hoe krijg ik hem nu werken in een online spel?

 

Shoutbox

Refresh History
  • Dolbyarmed: Als je nog meer vita dingen zoekt. Ik heb nog van alles nieuw op voorraad liggen. Mag tegen 80% korting weg.
    maart 20, 2015, 10:44:36 am
  • LastRights: Accu Vita €30 ach denk ik. Bleek nog eens afgeprijsd te zijn: €10. Je unt het slechter treffen.
    maart 19, 2015, 02:07:37 pm
  • DraZ: gewoon 400 dollar, dus niet goedkoper dan bij ons. Maar ik koop er een via craigslist voor 350, 2 controllers,  2 games en alle kabels
    maart 15, 2015, 03:33:03 pm
  • LastRights: Ja Grim is super! Je kunt ratio kiezen net als commentaar guderende het spel van de makers. Als bounus kun je nog tussen origineel en remake schakelen in realtime!!!!
    maart 15, 2015, 12:26:24 pm
  • Dolbyarmed: Is het iets?
    maart 15, 2015, 12:58:05 am
  • LastRights: Ben Grim Fandango aan het downloaden :)
    maart 14, 2015, 06:05:53 pm
  • Dolbyarmed: Wat kosten ze daar bij jou? En welke bundels?
    maart 09, 2015, 06:18:55 pm
  • DraZ: toch maar een ps4 gaan kopen, voor op mn 60" plasma tv ;)
    maart 09, 2015, 04:39:25 pm
  • Dolbyarmed: Inderdaad dat is zeker fijn.
    maart 05, 2015, 01:05:53 pm
  • DraZ: rustig bij mijn ouders geweest. Ben de komende 3 jaar in Detroit, dus wel fijn om  nog even biertje te drinken met mijn pa en ma :)
    maart 04, 2015, 11:07:29 pm
  • Dolbyarmed: En hoe was die laatste weekend?
    maart 03, 2015, 12:52:49 pm
  • DraZ: laatste weekend nederland
    februari 27, 2015, 09:57:06 am
  • Dolbyarmed: [link] is geupgraded :)
    februari 21, 2015, 01:44:16 pm
  • DraZ: nog een week, dan ga ik over de grote plas heen! Detroit baby!
    februari 20, 2015, 02:56:34 pm
  • DraZ: bedankt! En we mogen Maarten (KoP) feliciteren met zijn verjaardag!
    februari 08, 2015, 09:27:44 pm
  • HHC-bossie: proficiat dokter
    februari 07, 2015, 09:15:50 pm
  • DraZ: ik ben Dr. :)
    februari 07, 2015, 05:22:04 pm
  • DraZ: zo, morgen ga ik mijn thesis verdedigen, en mag ik mijzelf officieel Dr. noemen :)
    februari 05, 2015, 02:59:55 pm
  • Dolbyarmed: Nu nog eentje in reparatie. Maar dit komt door klant zelf. Iets te fanatiek met de HDMI kabel aansluiten. Poort defect nu :)
    januari 29, 2015, 03:00:37 pm
  • DraZ: hmm, das geen goed teken...
    januari 23, 2015, 12:28:32 pm

* Recent Posts

Re: foutmelding 80710092 door HHC-bossie
[Gisteren om 04:25:06 pm]


foutmelding 80710092 door mafkees_89
[maart 25, 2015, 09:16:41 pm]


Re: Granturismo 6 update fout door Dolbyarmed
[maart 23, 2015, 06:58:47 pm]


Granturismo 6 update fout door Roy_fr12
[maart 22, 2015, 02:57:42 pm]


Re: Probleem met game updates HELP!!!! door Boetje
[maart 21, 2015, 01:47:12 pm]

Advertentie

Bulkweken mei 2013